femeie floare
Despre Tine

femeie frumoasa inconjurata de flori

Ce spune floarea ta preferata despre tine si personalitatea ta

Florile simbolizeaza frumusetea, inocenta, fericirea, pacea, bucuria, dragostea si o multime de alte emotii diferite. Diferitelor specii le sunt asociate semnificatii diferite, iar majoritatea dintre noi ne indragostim de floarea care ne completeaza cel mai bine personalitatea.

Acest lucru inseamna ca, daca iubesti trandafirii, cel mai probabil ai o personalitate care este diferita de cea a unei persoane a carei floare preferata este, sa zicem un iris.

Trasaturile pe care floarea ta preferata el tradeaza despre personalitatea ta

Trandafir

Iubitoarele de trandafiri sunt romantice si pasionale, o intruchipare a sarmului feminin. Mai mult decat atat, iubesc aventura si calatoriile, iar deplasarile peste mari si tari sunt planificate astfel incat sa se suprapuna cu reducerile din marile magazine de moda. Pline de carisma si optimism, sunt sufletul petrecerii.

Margareta

Nu este o floare foarte populara, dar cele care o iubesc sunt mari iubitoare de natura. Ele adora sa ii faca pe altii sa zambeasca si tin foarte mult la prieteniile sincere si trainice, bazate pe loialitate.

Crin

Esti o femeie independenta, care starneste adesea invidie. Stilul tau elegant si plin de bun gust tinde sa ii intimideze pe cei din jur si abia cand ajung sa te cunoasca mai bine isi dau seama ca, in spatele primei impresii, esti o persoana calda si iubitoare.

Bujor

Femeile carora le plac bujorii iubesc sa faca si sa li se faca surprize. Sunt recunoscute in cercul apropiat de prieteni drept bune ascultatoare, iar datorita personalitatii lor prietenoase se simt bine oriunde si in compania oricui.

Lalea

Iti place sa faci experimente si esti mereu in cautare de aventuri. Esti genul de persoana care da mereu tot ce e mai bun si se adapteaza oricarei situatii, indiferent de dificultatea ei. Desi nu refuzi niciodata o calatorie interesanta, cel mai fericita esti cand te intorci acasa, la familie si prieteni.

Liliac

Nu esti genul de femeie care sa faca prea multe mofturi. Iti plac lucrurile vintage, antichitatile, accesoriile romantice si impresionezi de fiecare data prin eleganta ta nativa. Preferi sa afisezi o atitudine rezervata in grupuri mari, insa dai dovada de mult spirit in cercuri restranse.

Orhidee

Emani un aer misterios, care starneste interesul celor din jur. Ai un grup intim de prieteni alaturi de care iti place sa petreci timpul si adori sa pregatesti petreceri sau mese festive la care sa ii inviti pe toti. Ai o personalitate puternica si nu ti-e frica sa spui lucrurilor pe sleau atunci cand trebuie.

Garoafa

Mereu cu picioarele pe pamant, esti genul de femeie subtila si cuceritoare. Iti place sa inveti limbi straine, ai un stil unic, iar oamenii apeleaza la tine atunci cand au nevoie de ajutor sau pur si simplu de cineva care sa le ofere un sfat.

Iris

Celor care prefera irisii nu le place rutina. Ele dau mereu dovada de creativitate, au multa imaginatie si isi pastreaza speranta ca lucrurile se vor incheia cu bine indiferent de cat de sumbra pare o anumita situatie.

Mac

Esti precum macii: entuziasta, plina de viata, creativa. Te folosesti de orice pretext pentru a-ti exprima personalitatea si a invata lucruri noi, transformandu-te adesea intr-un exemplu pentru cei din jur.

Floarea-soarelui

Oamenii te percep drept o persoana calda, usor de abordat, care le aduce mereu zambetul pe buze. Esti plina de energie si iti faci prieteni cu usurinta. Desi reusesti sa faci fata cu brio oricarei provocari, preferi momentele de calm si pace, in care nimic nu iti perturba energiile pozitive.

Foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri