unghii naturale manichiura
Despre Tine

Testul care iti arata daca stai bine cu sanatatea sistemului circulator dureaza aproximativ 30 de secunde si te anunta daca totul este in regula cu organismul tau.

Testul de 30 de secunde care iti arata daca stai bine cu sanatatea. Nu trebuie decat sa-ti analizezi unghiile

Riscul de a ne imbolnavi creste drastic pe masura ce imbatranim si sistemul nostru imunitar devine mai slab. Desi este recomandat un control fizic complet la fiecare doi ani, iata un test pe care il poti incerca acasa pentru propria liniste sufleteasca.

Testul care iti arata daca stai bine cu sanatatea sistemului circulator dureaza aproximativ 30 de secunde si te anunta daca totul este in regula cu organismul tau.

Testul unghiei, care iti arata cat de bine functioneaza sistemul tau circulator

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Foto: The Bright Side

Cu degetul mare si degetul aratator, pune presiune pe partea de sus a degetelor mainii prin strangerea radacinilor unghiilor. Incepe cu degetul mare si tine apasat timp de 3-5 secunde. Dupa aceea, treci la restul degetelor si repeta actiunea.

Dupa ce elimini presiunea, sangele ar trebui sa revina in cel mult 2 secunde inapoi in unghie. Daca o face, corpul tau are un flux suficient de bun.

In plus, degetele sunt strans legate de organele interne si daca testul de mai sus cauzeaza durere, ar putea indica anumite probleme de sanatate. Iata ce inseamna durerea in degete diferite, potrivit expertilor:

Degetul mare: Daca apasarea unghiei degetului mare a provocat durere, ar putea fi un semn al unei probleme pulmonare.
Aratatorul: Asociat cu intestinul gros, durerea la acest deget este un indiciu al tulburarilor de colon si al constipatiei.
Degetul mijlociu: Durerea in degetul mijlociu este un semn al problemelor cardiace.
Inelarul: Degetul inelar este asociat inimii, iar daca apasarea a fost dureroasa, poate fi un semn al problemelor cardiace.
Degetul mic: Durerea in degetul mic indica probleme cu intestinul subtire.

Foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri