demi moore (2)
Divertisment

Demi Moore, vacanță în Mexic cu oamenii dragi ei. / Foto: Profimedia, Instagram

61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

Lui Demi Moore nu i-a fost niciodată teamă să se arate în costum de baie pe rețelele sociale și a mai făcut-o încă o dată, zilele trecute, direct din vacanța în care a plecat alături de cele trei fiice, de nepoțică și de alte persoane dragi.

Demi Moore are 61 de ani, dar pare cu decenii mai tânără. Actrița din "Ghost" și fetele ei, Rumer (35 de ani), Scout (32 de ani) și Tallulah (30 de ani), au recreat un filmuleț care e viral pe TikTok și Instagram, care le arată în haine de stradă și apoi direct "teleportate" pe nisip, sub palmieri, în costume de baie. Cu ele a fost și micuța Louetta, fiica de un an a lui Rumer, prima nepoțică a lui Demi, dar și doi buni prieteni de familie.

Citește și: Fata cea mică a lui Demi Moore a renunțat la fillerele din față: “Nu mi-am mai văzut adevărata fizionomie de 6 ani”

demi moore si fiicele
Demi Moore în costum de baie la 61 de ani, alături de 2 dintre fiicele ei / Foto: captură video Instagram

Moore dă startul provocării și, în câteva secunde lasă ținuta albă cu maiou și pantaloni lungi pentru un costum de baie cu animal print. O urmează îndeaproape fiicele ei. De remarcat că niciuna nu s-a sfiit să-și arate trupurile exact așa cum sunt, chiar și cu celulită și imperfecțiuni, absolut normale și asemănătoare cu ale majorității femeilor din toată lumea.

Demi le face "concurență" fiicelor pe care le are cu Bruce Willis, fiind în formă maximă. Pare mai degrabă sora celor trei, nu mama lor cu 30 de ani mai mare.

Citește și: Are 60 de ani, e bunică, dar pare cu 20 de ani mai tânără. Demi Moore, pozată de paparazzi în costum de baie, pe iaht, în Grecia

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii au apreciat voia bună, silueta lui Demi Moore și faptul că s-au arătat cu toții așa cum sunt, fără filtre și editări. "Vreau abdomenul plat al lui Demi când voi avea 61 de ani. Sunt geloasă"; "Iubesc asta. Toți sunt frumoși și nu le e frică să-și arate corpurile"; "Putem vorbi puțin despre cum o mamă grozavă are un fizic mai puternic decât cele mai multe fete de 20 de ani?"; "Iubesc această familie"; "Miss Moore, ești o inspirație". Și Melanie Griffith a lăsat un comentariu cu mai multe inimioare. Alții s-au întrebat, însă, unde este Bruce Willis, de care Demi și fetele sunt tare legați.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri