*EXCLUSIVE* Rumer Willis shares coffee and shopping day in Greenwood with baby and friend
Divertisment

Rumer Willis și fiica ei. Profimedia

Fiicele lui Bruce Willis și ale lui Demi Moore, în costume de baie roz, în vacanța lor tropicală. În imagini, și nepoțica actorului

Fiicele actorilor Bruce Willis și Demi Moore au o relație foarte strânsă. Cele trei tinere nu ratează nicio ocazie de a-și petrece timpul împreună, iar zilele acestea se bucură toate trei de o vacanță tropicală.

Rumer Willis, care a devenit mămică în urmă cu un an, s-a relaxat într-un resort spectaculos alături de surorile Scout (32 de ani) și Tallulah (30 de ani).

Actrița din „House Bunny”, în vârstă de 35 de ani, și-a etalat cu încredere silueta într-un costum de baie roz, asortându-se cu Scout și Tallulah, precum și cu fiica ei Louetta.

„Miercurea purtăm roz alături de cea mai mică Willis”, a scris Rumer pe pagina ei de Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Louetta a împlinit un an pe 18 aprilie. 

Rumer, Scout și Tallulah sunt fiicele lui Demi Moore din căsnicia cu Bruce Willis. Cei doi actori au fost căsătoriți din 1987 până când divorțul lor a fost finalizat în 2000.

Actorul din „Die Hard” s-a căsătorit ulterior cu Emma Heming, în 2009. Au două fete, Mabel, de 12 ani, și Evelyn, nouă ani.

Bruce Willis s-a retras din actorie anul trecut, în urma diagnosticului de afazie și demență.

Despre recenta ei evadare tropicală, Rumer a mai scris:  „Mă înclin spre curbele mamei mele în junglă”, a scris ea. „A fost o călătorie de dezvoltare continuă, să văd cât de mult spațiu și acceptare pot oferi corpului meu, în timp ce acesta continuă să se schimbe și să se transforme după ce am născut”.

„Sper să continui să mă iubesc pentru mine în toate formele și dimensiunile care vor veni, astfel încât să-i pot arăta fiicei mele ce înseamnă iubirea și acceptarea necondiționată de sine. ✨.'

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri