Jamie Lee Curtis
Divertisment

Jamie Lee Curtis a vorbit despre operații estetice/ Getty Images

A apelat la chirurgia estetică, însă regretă. Jamie Lee Curtis, reacție dură:”Odată ce ți-ai distrus fața, nu mai poți da înapoi!”

Jamie Lee Curtis, actrița în vârstă de 62 de ani de la Hollywood, a vorbit despre operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului și despre felul în care i-au schimbat viața. Ea a subliniat că aceste proceduri n-ar trebui să fie promovate, întrucât ”șterg generații de frumusețe”.

Jamie Lee Curtis, în vârstă de 62 de ani, și-a injectat Botox și și-a făcut liposucție la începutul anilor 2000, însă regretă foarte tare deciziile pe care le-a luat atunci. Mai mult de atât, ea susține că aceste proceduri care sunt apreciate de atât de multe tinere în ziua de astăzi nu fac decât să ”șteargă generații de frumusețe”.

Archival Cinema and Entertainment

Citește și: Trendul „sare și piper”. 7 actrițe celebre la Hollywood care au renunțat să-și mai vopsească părul. Mereu cuceritoare pe covorul roșu

Într-un interviu pentru ”Fast Company”, Jamie a declarat că tinerele n-ar trebui să apeleze la chirurgia estetică.

”Odată ce ți-ai distrus fața, nu mai poți da înapoi.”, spune ea, potrivit Daily Mail.

”Am încercat chirurgia plastică și n-a funcționat. M-a făcut dependentă de Vicodin.”, a mai dezvăluit actrița care susține că n-a mai luat opioide de 22 de ani.

Citește și: Taylor Momsen, micuța Jenny din Gossip Girl, mărturisiri sfâșietoare despre depresie: ”Am crezut că viața mea s-a terminat!”

Totodată, actrița a vorbit și despre rețelele sociale, care nu fac decât să promoveze standarde de frumusețe ireale. 

”Tendința actuală de a apela la fillere și alte intervenții și obsesia pentru filtrele care ne schimbă aspectul pe Zoom distruge generații întregi de frumusețe. Folosesc social media pentru a vinde lucruri și pentru a atrage atenția asupra lucrurilor de care îmi pasă. Atât. Restul este cancer. Nu am citit niciodată un comentariu." a spus actrița din "Freaky Friday".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri