Emily Ratajkowski
Divertisment

Emily Ratajkowski, la Met Gala 2024 / Foto: Profimedia

A atras atenția mai ceva ca piloții. Emily Ratajkowski și-a lăsat la vedere costumul de baie, pe sub un costum de piele, la o cursă F1

Deloc timidă când vine vorba să-și expună atuurile fizice, Emily Ratajkowski nu a făcut o excepție nici la Marele Premiu al Principatului Monaco, la recenta cursă de Formula 1. Modelul a ajuns la boxele echipelor, dar și în tribune și a furat imediat atenția publicului și a fotografilor cu ținuta ei atipică.

Emily Ratajkowski, în vârstă de 33 de ani, a părut gata de cursă la Monaco, unde a apărut îmbrăcată într-un costum din piele, numai bun pentru a fi în garderoba unui motociclist. Ținuta oversized a fost "dotată" și cu un detaliu provocator, căci EmRata și-a lăsat jacheta descheiată și costumul de baie pe care-l avea pe dedesubt la vedere.

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski, la Formula 1, în Monaco / Foto: Profimedia

Citește și: A îmbrăcat o rochie considerată de mulți prea vulgară, dar nu regretă deloc. Emily Ratajkowski: ”Cred că arătam bine!”

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski, la Formula 1, în Monaco / Foto: Profimedia

Emily Ratajkowski, care a devenit cunoscută după ce a apărut în videoclipul provocator al melodiei "Blurred Lines" a lui Robin Thicke, a declarat, într-un interviu de acum câțiva ani, că de multe ori este considerată "prea sexy" pentru a primi anumite roluri la Hollywood.

Șatena a declarat pentru revista Harper's Bazaar Australia că pierde roluri din cauza felului în care arată. „Mi se întâmplă de multe ori asta: «Oh, este prea sexy». Mi se pare un lucru împotriva femeilor, faptul că oamenii nu vor să lucreze cu mine pentru că am sânii prea mari", a declarat ea. „Ce este în neregulă cu sânii? Sunt un lucru feminin minunat care trebuie celebrat. Cui îi pasă? Sunt minunați dacă sunt mari, sunt minunați dacă sunt mici. De ce ar trebui să fie asta o problemă?", a adăugat modelul.

Citește și: Emily Ratajkowski și Bella Hadid au defilat în topuri minuscule, ce păreau mai degrabă curele. Abdomenele perfect plate, în prim-plan

„Este un paradox interesant. Dacă ești o actriță sexy, este greu să primești roluri serioase. Ți se oferă același gen de rol în care oamenii te-au văzut deja. Oamenii sunt ca oile și spun «oh, asta este ceea ce face ea bine»", a declarat Emily Ratajkowski într-un interviu pentru ES Magazine, publicat în mai 2016. „Adevărul este că nimeni nu vrea să mă audă vorbind despre lucrurile astea. În mod cert bărbații care se ocupă de casting pentru filme nu vor să audă despre asta, dar nu pot să nu vorbesc — sunt supărată. Este important pentru mine", a mai spus vedeta.

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri