emily ratajkowski si bella hadid
Divertisment

Emily Ratajkowski și Bella Hadid, două dintre cele mai în vogă modele ale momentului. / Foto: Profimedia

Emily Ratajkowski și Bella Hadid au defilat în topuri minuscule, ce păreau mai degrabă curele. Abdomenele perfect plate, în prim-plan

Emily Ratajkowski și Bella Hadid, unele dintre cele mai în vogă modele ale momentului, au avut apariții care au lăsat asistența cu gura căscată, la Săptămâna Modei de la Paris. Cele două au defilat în nenumărate show-uri în acest sezon, însă s-au întâlnit la defilarea Miu Miu, unde au îmbrăcat niște topuri minuscule, ce păreau mai degrabă centuri de pus în talie.

Ambele tinere au fost aproape nemachiate, cu părul strâns la spate și cu multă piele la vedere. Au defilat cu încredere în fața zecilor de oameni strânși la spectacolul de modă, îmbrăcate în fuste cu talie joasă, din care se întrezărea banda lenjeriei intime, și topuri care de abia le-au acoperit busturile.

Bella Hadid
Bella Hadid / Foto: Profimedia

Citește și: Bella Hadid, moment viral la Paris. A apărut în lenjerie pe podium, iar o rochie i-a fost creată în direct, dintr-un lichid, cu ajutorul unui spray

Brunetele au arătat că sunt într-o formă fizică de invidiat, căci le era imposibil să ascundă eventualele imperfecțiuni. Statuare, cu abdomenele plate, cu pătrățele, în prim-plan, Bella, în vârstă de 25 de ani, și Emily, de 31 de ani și mama unui băiețel, au fost vedetele show-ului.

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski / Foto: Profimedia

Citește și: Emily Ratajkowski, apariție controversată după ce a devenit mamă. Fanii, uimiți: ”Așa arăți după ce ai născut? Cred că glumești!”

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri