Emily Ratajkowski la Festivalul de Film de la Cannes/ Profimedia
Divertisment

Emily Ratajkowski la Festivalul de Film de la Cannes/ Profimedia

A îmbrăcat o rochie considerată de mulți prea vulgară, dar nu regretă deloc. Emily Ratajkowski: ”Cred că arătam bine!”

Emily Ratajkowski este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, însă modelul în vârstă de 31 de ani nu regretă nimic din alegerile vestimentare pe care le-a făcut.

Au trecut mai bine de cinci ani de când a creat vâlvă pe internet, după ce a îmbrăcat o rochie nonconformistă la petrecerea Harper Bazaar din 2016, iar acum aceasta a vorbit despre acea alegere vestimentară.

Emily Ratajkowski, la Harper's Bazaar Icons Party, în 2016

Citește și: Cât de înaltă este Emily Ratajkowski? Modelul pare să fie o minionă pe lângă Shalom Harlow și Irina Shayk

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

”Cineva a numit-o extrem de vulgară și a stârnit controverse pe internet. Aveam 20 de ani, nici nu m-am gândit că nu e chiar atât sexy.”, a spus modelul în vârstă de 31 de ani, în cadrul unui interviu pentru People.

Emily Ratajkowski, la Harper's Bazaar Icons Party, în 2016

Creația semnată de Julien Macdonald a fost ”cea mai controversată rochie” pe care a îmbrăcat-o Emily Ratajkowski, însă ea nu are niciun regret.

Citește și: Emily Ratajkowski a dezvăluit ce tip ce bărbați îi plac, după despărțirea de soțul ei. Declarațiile ei au stârnit imediat reacții

S-a spus că mi-am dorit atenție, ceea ce e foarte interesant, pentru că atunci când mergi pe covorul roșu e clar că ești în centrul atenției. Eu cred în continuare că am arătat grozav.”, a mai spus ea.

Emily Ratajkowski s-a despărțit de soțul ei

În urmă cu mai mai bine de o lună, o sursă a declarat că Emily Ratajkowski și soțul său, Sebastian Bear-McClard, s-au despărțit după patru ani de căsnicie. Tânăra, considerată cea mai sexy femeie din lume, nu a dezvăluit atunci motivul separării lor, însă fanii au observat un detaliu surprinzător pe rețelele de socializare. 

Sursa citată de revista People susține că decizia despărțirii a fost a lui Emily Ratajkowski. „E o femeie puternică și se concentrează pe fiul ei”, a declarat sursa menționată mai sus. Cu toate acestea, fanii au descoperit recent pe rețelele de socializare detalii care i-au dus cu gândul la un posibil motiv care ar fi dus la despărțirea dintre cei doi.

Citește și: Emily Ratajkowski a dezvăluit ce tip ce bărbați îi plac, după despărțirea de soțul ei. Declarațiile ei au stârnit imediat reacții

Potrivit publicației Just Jared, Emily Ratajkowski ar fi apreciat câteva postări de pe rețelele sociale care aveau legătură cu despărțirea ei de soțul său Sebastian Bear-McClard. Aceste „like-uri” au creat mare agitație în rândul fanilor, asta pentru că postarea pe care modelul ar fi apreciat-o vorbea despre o posibilă infidelitate. 

„Nu pot să cred că a înșelat-o pe Emrata”/ „Emrata, în sfârșit, eliberată de acel bărbat. Asta dovedește că Dumnezeu este real”, sunt doar câteva din postările fanilor pe care Emily Ratajkowski le-a apreciat. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?