paris jackson
Divertisment

Singer Janet Jackson, left, Paris Jackson, La Toya Jackson, Randy Jackson and Prince Michael I on stage during the memorial service for Michael Jackson at the Staples Center in Los Angeles, Tuesday, July 7, 2009. (AP Photo/Mark J. Terrill, Pool)

A crescut in atentia publicului. Cum arata la 22 de ani Paris, fiica rebela a lui Michael Jackson

Singura fiica a lui Michael Jackson a implinit 22 de ani. De la moartea tatalui sau, tanara a trecut prin clipe dificile si a suferit o multime de schimbari de look.

Paris Jackson este model si actrita. Primul rol l-a primit in 2017, in serialul "Star Star", dupa care a jucat-o pe Nelly in "Gringo" si pe Cory in "The Space Between".

Datorita infatisarii sale exotice, singura fiica a lui Michael Jackson a aparut in mai multe pictoriale, inclusiv pe coperta celebrei reviste "Rolling Stone".

O adevarata artista, ea si-a incercat recent norocul de cantareata si a fost intr-un turneu national alaturi de formatia "The Sound Flowers."

Desi multi stiu ca tanara a incercat sa se sinucida la cativa ani de la moartea tatalui sau si ca a fost internata pentru abuz de substante interzise, detaliile despre mama ei nu sunt la fel de cunoscute.

Michael Jackson s-a casatorit cu Debbie Rowe, o asistenta de dermatologie, in timp ce era in turneu in Sydney. Cei doi se cunoscusera in perioada in care cantaretul se trata de vitiligo, iar in momentul in care s-au casatorit, Rowe era insarcinata in sase luni cu primul copil al lui Jackson, Michael Joseph Jackson Jr.

Al doilea copil al celor doi a fost Paris-Michael Katherine Jackson, care s-a nascut pe 3 aprilie 1998. La un an de la nasterea ei, cuplul a divortat, iar solistul a obtinut custodia completa a copiilor, pana in 2004.

Dupa moartea lui Michael, Rowe a rupt tacerea si a facut dezvaluiri picante din intimitatea lor, sustinand ca nu au intretinut niciodata relatii intime si ca i-a avut pe Prince si Paris prin inseminare artificiala.

Ea a mai spus ca i-a oferit lui Jackson pantecele ei "ca un cadou" din cauza disperarii lui de a avea copii: "Michael era divortat, singur si isi dorea sa fie tata. M-am oferit sa ii port copiii pentru a-l face fericit."

Dupa moartea cantaretului, Rowe a ajuns la o intelegere cu Katherine Jackson, mama lui Michael si tutorele copiilor, pentru a beneficia de vizite supravegheate. Paris a suferit mult la acea vreme fiindca voia sa petreaca timp cu mama ei, dar bunica ii interzicea.

Dupa ce tanara a incercat sa-si ia viata, Katherine s-a induplecat si i-a oferit mai multa libertate.

Inca din adolescenta, Paris a inceput sa-si faca tatuaje, iar acum se lauda cu modele. Ea sustine ca este bisexuala si ca a inceput sa se simta atrasa de fete de cand avea 8 ani. Desi a fost surprinsa in ipostaze tandre alaturi de cantareata Miley Cyrus, Paris are acum o relatie cu unul din colegii ei de trupa, Gabriel Glenn.

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri