paris jackson,miley cyrus, kylie minogue
Moda

Paris Jackson, Miley Cyrus, Kylie Minogue, la premiile Grammy 2024 / Foto: Profimedia

Covorul roșu de la premiile Grammy 2024, o combinație de ținute transparente și pline de îndrăzneală sau clasice și elegante

Cea de-a 66-a ediţie a galei Grammy Awards a avut loc duminică, la Los Angeles. Zeci de artiști au fost premiați, iar doamnele și domnișoarele din industrie au strălucit pe covorul roșu.

Taylor Swift a fost în centrul atenției. A câștigat pentru al patrulea an la rând, premiul pentru albumul anului, un record. Pe covorul roșu a apărut într-o rochie lungă, cu corset și despicătură pe picior, la care a asortat mănuși negre, lungi, din catifea. Look-ul a căpătat o notă modernă grație bijuteriilor alese, mai multe coliere, inclusiv un choker cu un ceas care era fixat la ora 12, cu trimitere la albumul ei, "Midnights".

Citește și: Reacția lui Taylor Swift când prezentatorul Globurilor de Aur a ironizat-o, virală pe internet. Gluma nu a fost deloc apreciată

Taylor Swift
Taylor Swift, la premiile Grammy 2024 / Foto: Profimedia

Dua Lipa a fost strălucitoare într-o rochie argintie, lungă până-n pământ, cu decolteu adânc în V și decupaje pe șolduri.

Dua Lipa
Dua Lipa, la premiile Grammy 2024 / Foto: Profimedia

Miley Cyrus, trei ținute super sexy

Miley Cyrus nu a vrut să treacă neobservată. A avut mai multe ținute, toate extravagante. Pe covorul roșu a pășit într-o rochie Maison Margiela, din plasă, care i-a evidențiat fizicul tonifiat și frumos proporționat. Outfitul nu a lăsat mult loc imaginației, dar tânăra artistă s-a simțit în largul ei. Au furat privirile și celelalte două ținute, cea argintie cu care a urcat pe scenă pentru a-și interpreta hitul cu care a și câștigat la gală, "Flowers", dar și cea pe care a îmbrăcat-o când și-a primit trofeul, o rochie lungă, elegantă, pe un umăr, cu crăpătură până la șold.

Christina Aguilera, Kelly Clarkson și Kelly Osbourne, transformări spectaculoase

La capitolul transformări spectaculoase, au excelat Christina Aguilera, Kelly Clarkson și Kelly Osbourne, care și-au afișat siluetele total schimbate. Cele trei au slăbit foarte mult în ultimul an.

Citește și: Kelly Osbourne, super schimbată și la trup, și la chip. În ultimii ani a trecut prin transformări de-a dreptul uluitoare

Doja Cat, în rochie transparentă, Heidi Klum, la brațul soțului

Nu a lipsit nici Doja Cat, care, așa cum a obișnuit, a avut o apariție de ținut minte. A pășit pe covorul roșu într-o rochie total transparentă, cu decolteu adânc, care i-a lăsat la vedere toate desenele de pe piele. Heidi Klum, în schimb, a mizat pe senzualitate combinată cu eleganță, iar rochia neagră cu detalii argintii și decupaje i-a venit mănușă. A fost însoțită de partenerul ei de viață, cântărețul german Tom Kaulitz.

Fiica de 12 ani a lui Beyonce și a lui Jay-Z, aproape cât tatăl ei de înaltă

Jay-Z și Blue Ivy
Jay-Z și Blue Ivy, la premiile Grammy 2024 / Foto: Profimedia

Jay-Z și Beyonce au fost și ei prezenți la premiile Grammy 2024, dar diva nu a fost în centrul atenției, ci fiica cea mare a puternicului cuplu de muzicieni, Blue Ivy. Adolescenta și-a însoțit tatăl pe scenă, când acestuia i s-a înmânat premiul Dr. Dre Global Impact. Într-o rochie albă, lăsată pe umeri, cu încălțări cu platforme, fata de 12 ani a fost aproape cât Jay-Z de înaltă.

 

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri