nicole poturalski a ieșit cu fiul ei (1)
Divertisment

A dispărut din lumina reflectoarelor, dar e într-o formă de invidiat. Fosta iubită a lui Brad Pitt, electrizantă într-o rochie lungă

Nicole Poturalski, fosta iubită a lui Brad Pitt, a fost în centrul atenției la un eveniment ce s-a desfășurat în Germania. În vârstă de 29 de ani, modelul a întors privirile cu o rochie spectaculoasă, ce i-a pus în valoare silueta.

Nicole Poturalski, fosta iubită a lui Brad Pitt, în vârstă de 29 de ani a partcipat la un eveniment din Munich, Germania, acolo unde și-a etalat silueta perfectă într-o rochie violet, pusă în valoare nu doar de decupajele nonconformiste din jurul bustului, ci și de crăpătura adâncă, ce i-a lăsat la vedere picioarele lungi, perfect tonifiate.

Nicole Poturalski, fosta iubită a lui Brad Pitt, apariție electrizantă la un eveniment din Germania

Nicole Poturalski, apariție surprinzătoare după despărțirea de Brad Pitt. Cum arată acum supermodelul 

Tânăra și-a completat ținuta cu o pereche de sandale cu tocuri înalte, iar în ceea ce privește machiajul a optat pentru unul discret, în timp ce părul și l-a lăsat liber.

Nicole Poturalski, fosta iubită a lui Brad Pitt, apariție electrizantă la un eveniment din Germania

Nicole Poturalski este căsătorită cu un bărbat de 68 de ani

Nicole Poturalski și Brad Pitt au fost fotografiați împreună la finalul lunii august a anului 2020. Aceasta a făcut deliciul presei, întrucât are o viață controversată, întrucât este căsătorită cu Roland Mary, un om de afaceri în vârstă de 68 de ani.

Citește și: Nicole Poturalski, noua iubită a lui Brad Pitt, atac subtil la adresa Angelinei Jolie: ”Oamenii fericiți nu urăsc!”

Tânăra, care este cunoscută în mediul profesional sub numele de Nico Mary, s-a născut în Germania, are un băiețel, dar nu împărtăşeşte multe detalii despre viaţa sa privată pe reţelele sociale. De origine poloneză, ea vorbeşte cinci limbi străine şi este o cititoare împătimită.

Citește și: Adevărul despre relația dintre noua iubită a lui Brad Pitt și Angelina Jolie. Nicole Poturalski a rupt tăcerea

Nicole a apărut în paginile revistelor de modă Harper's Bazaar şi Elle din Germania şi este reprezentată de agenţia de modeling Next. Ea este, asemenea lui Brad Pitt, foarte implicată în cauze sociale şi s-a exprimat de multe ori public pe teme privind drepturile omului. „Este necesară o schimbare”, a scris Nicole, recent, pe contul său de Instagram alături de hashtagul #BLM (Black Lives Matter).

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?