printesa diana si printul charles
Divertisment

Prințesa Diana și actualul rege Charles, în vacanță în Spania / Foto: Profimedia

A fost făcută publică o înregistrare secretă cu prințesa Diana. Charles, dezamăgit după nașterea lui Harry: „Ar fi vrut să fie fată!”

S-au scurs nu mai puțin de 26 de ani de când prințesa Diana s-a stins din viață în urma unui accident rutier, iar acum a ieșit la iveală o înregistrare în care aceasta vorbea despre mariajul „ridicol” pe care-l avea cu Charles, acum încoronat rege.

Înregistrarea a fost făcută de scriitorul Andrew Morton și făcută publică în cartea „Diana: Her True Story”, lansată în 1992, dar aceasta se va regăsi și în documentarul „Diana: The Rest of Her Story”, ce urmează să fie lansat în curând, potrivit nypost.com.

O parte din acea înregistrare a putut fi auzită zilele trecute, în emisiunea „Good Morning America”, în cadrul căreia prințesa Diana vorbește despre căsnicia ei cu Charles.

Citește și: Motivul pentru care Harry i-a interzis lui Meghan Markle să se fotografieze lângă Taj Mahal. Totul a pornit de la prințesa Diana

De asemenea, într-o altă înregistrare Charles se arată dezamăgit de faptul că fiul lui cel mic, prințul Harry, nu a fost fată.

Prințesa Diana/ Profimedia
Prințesa Diana/ Profimedia

Totodată, în înregistrarea respectivă, Diana spune că soţul ei nici măcar nu ar vorbi cu mama ei vitregă, Raine Spencer: „Pentru că la botezul lui Harry, Charles s-a apropiat de mami şi i-a spus: Ştii că am fost atât de dezamăgiţi, că ne-am gândit că va fi o fată”.

„Ar trebui să-ţi dai seama cât de norocos eşti să ai un copil care este normal”, a fost replica femeii.

Biograful Prinţesei Diana, Andrew Morton, a declarat vineri, pentru Good Morning America de la ABC, că provoacă o emoţie foarte intensă să-i auzi vocea mamei lui Harry şi opiniile ei despre monarhie, potrivit News.ro.

Citește și: Gluma făcută de regele Charles, la doi ani după căsătoria cu prințesa Diana. De ce a spus că își dorea „două soții”

„Nu s-a gândit nicio secundă că Camilla va deveni regină, aşa că avem o perspectivă foarte diferită asupra istoriei”, a spus Morton. Sunt şapte ore de înregistrări în total. Când a fost întrebat dacă va face publice mai multe bucăţi audio, Morton a spus: „Există interes global, dar va trebui să vedem ce se întâmplă”.

Prințesa Diana a murit în urma unui accident rutier

S-au scurs  25 de ani de la moartea prințesei Diana. Lady D și-a pierdut viață pe 31 august 1997. Se află la Paris și a murit în urmă unui accident de mașină, șoferul fiind orbit de blițul paparazzilor care o urmăreau.

Prințesa Diana
Prințesa Diana a fost o emblemă a stilului. / Foto: Profimedia

Citește și: Cei doi copii îi sunt mereu aproape! Cum și-a arătat Meghan Markle dragostea față de Archie și Lilibet în clipul ei aniversar

În timpul vieții, această a trebuit să facă față infidelității soțului sau, prințul Charles, a indiferenței pe care acesta o arată în public față de ea, dar și presei care încerca în continuu să afle detalii din viață lor privată. S-a luptat cu bulimia, dar și cu depresia post-natală. Acțiunile caritabile au fost evadarea emoțională a prințesei Diana, care în 1996 a divorțat de prințul Charles.

Citește și: Ce ar fi spus prințesa Diana despre decizia prințului Harry de a renunța la titlul regal. Cea mai bună prietenă a ei, declarații inedit

De la moartea acesteia, o serie de filme, musicals și expoziții i-au fost dedicate, precum și diferite intervenții culturale.

Etichete: printesa diana

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?