Janaina Prazeres
Divertisment

Janaina Prazeres, după operațiile estetice pe care a cheltuit 280.000 de euro. / Foto: Profimedia

A fost numită "femeia perfectă", dar a făcut operații de 300.000 $. Cum arăta înainte de toate intervențiile estetice

Janaina Prazeres, o tânără din Brazilia care a fost votată "femeia perfectă" de o revistă pentru adulți, a dezvăluit că felul în care arată nu e deloc de la Mama Natură, ci rezultatul unor operații estetice care au costat în jur de 300.000 de dolari.

Janaina a investit o avere în aspectul său, iar faptul că a fost votată "femeia perfectă" i se pare o performanță. În plus, și pe Instagram este urmărită de peste 50.000 de persoane și este admirată și online, și în viața de zi cu zi.

Janaina Prazeres
Janaina Prazeres, după operațiile estetice pe care a cheltuit 280.000 de euro. / Foto: Profimedia

Citește și: Unde a ajuns să doarmă o femeie de 50 de ani, după ce și-a vândut casa pentru operații estetice. Nu regretă deloc: “Arăt fabulos”

A cheltuit 300.000 de dolari pe operații estetice și nu vrea să se oprească aici

Până la 35 de ani, vârsta pe care o are acum, brazilianca a fost extrem de preocupată de cum arată. Tocmai de aceea a ajuns la bisturiu de mai multe ori și spune că frumusețea este "secretul pentru o viață mai bună". "Iubesc să mă simt mai frumoasă, mereu încerc să-mi ridic nivelul de încredere. Acesta este secretul unei vieți mai bune, așa că dacă pot să investesc în frumusețea mea, nu fac economii. Cu toate operațiile am cheltuit deja în jur de 300.000 de dolari și cu siguranță voi cheltui mai mult", a spus Prazares, originară din  Sao Paulo, pentru Jam Press.

Janaina Prazeres
Janaina Prazeres, înainte de operațiile estetice / Foto: Profimedia

Citește și: Înainte și după. Ele sunt vedetele de nerecunoscut după ce au apelat la operații estetice pentru a-și păstra frumusețea

Blonda a continuat, fără să se ferească: "Trebuie să profităm de avantajele pe care ni le oferă medicina. Este o strategie să alegi operațiile. Eu sunt incapabilă să țin diete. Am încercat mai multe și am realizat că unele mă ajută imediat, dar pentru mine nu sunt avantajoase. Sunt foarte stricte și greu de introdus într-o rutină. Cred că bisturiul rezolvă lucrurile mai ușor, dieta înseamnă să ne adaptăm la un nou stil de viață, iar eu nu sunt dispusă să fac asta".

Janaina Prazeres
Janaina Prazeres, înainte de operațiile estetice / Foto: Profimedia

Modelul brazilian a spus că, pe lângă procedurile noninvazive, a apelat la mai multe liposucții, operații la nas, la sâni și la posterior, facelift și chiar și-a scos și coaste pentru o talie mai subțire.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri