Emily Ratajkowski și Sebastian Beard-McClard/ Profimedia
Divertisment

Emily Ratajkowski și Sebastian Beard-McClard/ Profimedia

Fostul soț al lui Emily Ratajkowski vrea să fie iertat. Bărbatul ar fi înșelat-o de mai multe ori: „Em a descoperit multe lucruri”

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard s-au despărțit după patru ani de căsnicie, după ce modelul a aflat că a fost înșelată. Acum, bărbatul o roagă pe mama copilului lui să îl ierte și să renunța la divorț. 

Fostul soț al lui Emily Ratajkowski, Sebastian Bear-McClard, speră la o șansă de a-și salva căsnicie. Producătorul de film, în vârstă de 41 de ani, ar fi înșelat-o pe Emily, în vârstă de 31 de ani, în nenumărate rânduri, potrivit Page Six. O sursă apropiată a celor doi a făcut dezvăluiri inedite despre relația acestora și despre motivul pentru care ar fi ajuns la divorț. Mai mult, sursa citată mai susține că Sebastian își dorește acum o împăcare cu Emily. 

„Sebastian o roagă să-i mai dea o șansă”, a declarat o sursă apropiată a fostului cuplu pentru Page Six, adăugând că modelul nu este interesat. „Asta nu se va întâmpla, pentru că ea a descoperit multe lucruri pe care el le-a făcut pe la spatele ei”, a continuat sursa citată. 

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Deși celebrul model, care are un copil împreună cu Sebastian, pe nume Sylvester Apollo Bear, nu și-a angajat încă un avocat, publicația Page Six susține că aceasta intenționează să depună o cerere de divorț. 

Citește și: Emily Ratajkowski, zi de naștere petrecută pe plaja din Tulum, în costum de baie. Modelul a intrat cu paharul cu vin în apă

„Toți prietenii lor au aflat ce se întâmplă din ziare și știri. Nu știu care este adevărul în ceea ce îl privește pe Sebastian și nu îl apăr, dar știu că ei nu sunt bine acum și relația lor se clatină. Este foarte trist. Toată lumea a fost fericită pentru ei, mai ales atunci când s-au căsătorit. Cred că mulți nu credeau că Sebastian este suficient de bun pentru Emily, dar ea l-a înțeles. Ea este femeia supremă”, a declarat o altă sursă pentru publicația menționată mai sus. 

Emily Ratajkowski și Sebastian Beard-McClard s-au căsătorit în 2018

Emily Ratajkowski și Sebastian Beard-McClard au fost văzuți pentru prima dată împreună de Valentine's Day în 2018. După câteva săptămâni de întâlniri, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii surpriză ce a avut loc la City Hall. Ulterior, spre sfârșitul aceluiași an, modelul a dezvăluit că ea și Sebastian au fost prieteni mai mult timp înainte de a avea o relație.

„Ne știam de mult timp, iar lui îi plăcea să glumească: «Toată lumea crede că ne-am căsătorit rapid, dar tu m-ai testat doi ani!»”, mărturisea Emily.

Citește și: Emily Ratajkowski, imaginea senzualității într-o rochie transparentă. Modelul a atras toate privirile cu silueta de invidiat

Ratajowski a împărtășit vestea că s-a căsătorit printr-un selfie cu noul ei soț pe care l-a postat pe rețelele sociale: „M-am căsătorit astăzi”, a scris ea în dreptul imaginii în care Bear-McClard o sărută pe obraz în timp ce cuplul se ține de mână. În martie 2021, cei doi au devenit părinții unui băiețel, pe care l-au numit Sylvester Apollo. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri