Emily Ratajkowski/ Profimedia
Divertisment

Emily Ratajkowski/ Profimedia

Cât de înaltă este Emily Ratajkowski? Modelul pare să fie o minionă pe lângă Shalom Harlow și Irina Shayk

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai cunoscute supermodele din lume, pozând pentru reviste mari precum Vogue și colaborând cu branduri precum Versace. Cu toate acestea, deși se crede că înălțimea joacă un rol important în modeling, se pare că aceasta nu se încadrează deloc în topul celor mai înalte modele din lume. 

Recent, Em Rata a participat la un eveniment de fashion, apărând în fotografii cu cele mai mari supermodele din lume, precum Karlie Kloss, Shalom Harlow, Irina Shayk și Liya Kebede. În timp ce stătea lângă acestea, Emily părea să fie o minionă, iar oamenii s-au întrebat ce înălțime are frumoasa vedetă. 

Emily are o înălțime de 1,70 metri, fiind cu șapte centimetri mai scundă decât colegele sale celebre care se aflau alături de ea. Irina Shayk, fosta parteneră a actorului Bradley Cooper, are o înălțime de 1,77 metri, în timp ce Shalom Harlow are 1,80 metri. Cea mai înaltă dintre ele fiind Karlie Kloss, care are 1,87 metri. 

Emily Ratajkowski/ Foto: Instagram
Emily Ratajkowski/ Foto: Instagram

Citește și: Emily Ratajkowski, în rochie complet transparentă, pe străzile din New York, la plimbare cu câinele. Modelul a întors toate privirile

Deși în fotografii se vede o diferență uriașă de înălțime, s-a putut observa cum celelalte supermodele purtau pantofi cu platformă, în timp ce Emily a optat pentru pantofi cu talpă joasă, ceea ce a făcut contrastul să fie și mai evident. 

Emily Ratajkowski este o mamă singură

În urmă cu mai mai bine de o lună, o sursă a declarat că Emily Ratajkowski și soțul său Sebastian Bear-McClard s-au despărțit după patru ani de căsnicie. Tânăra, considerată cea mai sexy femeie din lume, nu a dezvăluit atunci motivul separării lor, însă fanii au observat un detaliu surprinzător pe rețelele de socializare. 

Sursa citată de revista People susține că decizia despărțirii a fost a lui Emily Ratajkowski. „E o femeie puternică și se concentrează pe fiul ei”, a declarat sursa menționată mai sus. Cu toate acestea, fanii au descoperit recent pe rețelele de socializare detalii care i-au dus cu gândul la un posibil motiv care ar fi dus la despărțirea dintre cei doi.

Citește și: Fostul soț al lui Emily Ratajkowski vrea să fie iertat. Bărbatul ar fi înșelat-o de mai multe ori: „Em a descoperit multe lucruri”

Potrivit publicației Just Jared, Emily Ratajkowski ar fi apreciat câteva postări de pe rețelele sociale care aveau legătură cu despărțirea ei de soțul său Sebastian Bear-McClard. Aceste „like-uri” au creat mare agitație în rândul fanilor, asta pentru că postarea pe care modelul ar fi apreciat-o vorbea despre o posibilă infidelitate. 

„Nu pot să cred că a înșelat-o pe Emrata”/ „Emrata, în sfârșit, eliberată de acel bărbat. Asta dovedește că Dumnezeu este real”, sunt doar câteva din postările fanilor pe care Emily Ratajkowski le-a apreciat. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri