Pamela Anderson
Divertisment

Pamela Anderson. Foto: Profimedia

A pornit „revoluția frumuseții naturale”, iar acum a apărut machiată. Pamela Anderson, zeiță într-un pictorial: „Este minunată!”

Pamela Anderson, actrița în vârstă de 56 de ani, a stârnit numeroase comentarii după ce a ales să nu poarte machiaj, însă acum și-a surprins complet fanii, întrucât a fost protagonista unui pictorial inedit.

În vârstă de 56 de ani, actrița din „Baywatch” a realizat o campanie pentru Smashbox, un brand de produse cosmetice, fapt pentru care a ales, evident, să-și sublinieze frumusețea cu ajutorul unui machiaj discret.

Citește și: De ce a renunțat Pamela Anderson la machiaj și cum a declanșat „revoluția frumuseții naturale”

În imaginea respectivă, actrița privește într-o parte și zâmbește larg. Deși poartă machiaj, privirea fiindu-i accentuată cu un eye liner, iar buzele cu un ruj într-o nuanță intensă, ea pare să fi ales un machiaj relativ discret, fanii putându-i admira pistuii de pe față. De asemenea, are părul coafat bucle, dat într-o parte și poartă cercei mici.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Autoarea cărții „Love, Pamela” a declarat, în cadrul unui interviu pentru Harper's Bazaar, că râdea atât de puternic pentru că i s-a cerut să facă prima sa campanie de frumusețe „după toți acești ani”, glumind că ar fi fost frumos dacă „ar fi angajat-o în trecut, când nu își putea plăti chiria”.

Personnalités au Défilé de mode prêt-à-porter Victoria Beckham Printemps/été 2024 lors de la Fashion Week de Paris (PFW)
Pamela Anderson. Victoria Beckham - 2023 Paris Fashion Week S/S 24. Profimedia

Citește și: Singurul bărbat de care Pamela Anderson a fost cu adevărat îndrăgostită: „Am vrut să avem copii și să fim împreună pentru totdeauna”

Evident, imaginea inedită a stârnit numeroase reacții din partea fanilor: „Este pur și simplu minunată!”, „Ador să o văd pe Pamela cu machiaj din nou!”, „Nu-mi vine să cred cât de bine arată!”, „Întotdeauna superbă!”

Cum justifica Pamela Anderson decizia de a nu mai purta machiaj

Într-un interviu pentru Vogue, actrița a explicat ce a inspirat-o să renunțe la aparițiile ei glamour, înlocuind machiajul cu ulei de măceșe făcut în casă, potrivit People. 

Citește și: "Am vrut să fiu călugăriță". Pamela Anderson, despre visul ei din copilărie: "Am luat-o pe un drum diferit"

Știu că nu am făcut pași spre a aduce pacea în lume, dar „mișcarea” a fost o declarație. M-am gândit că fac asta pentru toate fetele. Am avut fiice vitrege de-a lungul relațiilor, băieții mei au avut iubite și mi-am dorit să fac asta pentru ele. În zilele noastre și îmbătrânim și oare mai știm cum arată un chip obișnuit? Asta mi-am dorit să arăt”, a spus ea.

Actrița a ținut să sublinieze că nu a renunțat la machiaj sau la rutina ei de îngrijire pentru totdeauna. Pur și simplu nu a avut chef să se machieze în prima zi în care a participat la Săptămâna Modei de la Paris, așa că a ieșit din casă fără make-up. 

Citește și: Singurul bărbat de care Pamela Anderson a fost cu adevărat îndrăgostită: „Am vrut să avem copii și să fim împreună pentru totdeauna”

„Mi-am pus hainele pe mine și m-am gândit că e mai bine să merg să mă plimb și să admir arhitectura din Paris decât să stau pe scaunul de machiaj pentru trei ore”, a mai spus ea, explicând că s-a simțit puțin nesigură pe ea atunci când a stat în fața fotografilor, dar a ales să zâbească.

„M-am simțit cumva ca și cum aș fi sărit de pe pod, dar am ales să zâmbesc. Iar odată ce am ajuns acasă de la show, am decis să merg toată săptămâna fără să mă machiez”, a mai adăugat ea. 

Pamela Anderson nu se teme să îmbătrânească

Anul trecut, actrița i-a mărturisit lui Dax Shepard că, în timp ce multe femei frumoase au adevărate probleme cu procesul de îmbătrânire, ea nu s-a gândit niciodată de două ori la acest subiect.

”Abia aștept să mă văd bătrână”, a spus Pamela Anderson în cadrul podcastului Armchair Expert, moderat de Dax Shepard.

Citește și: Pamela Anderson, mărturisiri neașteptate. Actrița nu mai e interesată să mai găsească dragostea: ”E foarte bine pentru mine să fiu singură acum”

Niciodată nu am considerat că sunt vreo frumusețe, pur și simplu sunt puțin simpatică”, a mai spus ea.

Pamela anderson

”Întotdeauna mi-am spus că mă voi recunoaște în oglindă când voi fi bătrână. Nu vreau să trișez în procesul cu îmbătrânire, nu vreau să-mi fac ceva la față!”, a mai spus ea.

”O să-mi las părul să devină cărunt și o să-mi pun o pălărie pe cap. Nu voi purta machiaj, e mai confortabil așa”, a mai spus ea.

 

 

Etichete: pamela anderson

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?