Angelina Jolie și Brad Pitt
Divertisment

Angelina Jolie și Brad Pitt / Getty Images

A vrut să se răzbune cu orice preț pe Brad Pitt. Angelina Jolie, identificată drept Jane Doe, cea care a dat în judecată FBI-ul

Tensiunile dintre Angelina Jolie și Brad Pitt sunt departe de a se fi stins, în ciuda faptului că au trecut șase ani de când au pornit pe drumuri separate, iar acum actrița din ”Maleficient” a fost identificată drept ”Jane Doe”, ea fiind cea care a dat în judecată FBI după ce o anchetă asupra fostului ei soț a fost închisă.

După nenumărate speculații potrivit cărora Angelina Jolie ar fi chemat în instanță FBI pentru a explica de ce agenții au refuzat să-l acuze pe Brad Pitt în legătură cu o altercație pe care acesta a avut-o în 2016 cu fiul ei cel mare, Maddox, informația a fost confirmată.

Vezi și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie care voia să devină băiat, transformare spectaculoasă. Are 16 ani și e pasionată de dans

Potrivit lui Eriq Gardner de la Puck News, actrița în vârstă de 47 de ani a fost cea care a deschis procesul în luna aprilie a acestui an, ea susținând că biroul de investigații i-a refuzat accesul la înregistrările privind la ancheta potrivit cărora ”soțul de atunci al femeii … a agresat-o fizic și verbal” pe ea și pe copiii lor în timp ce călătoreau cu un avion privat „cu mai mulți ani în urmă”.

La scurt timp de la acel incident, Angelina Jolie a solicitat divorțul, iar apoi a apărut în presă informația potrivit căreia Brad Pitt ar fi a fost investigat de FBI și de serviciile sociale din Los Angeles, în urma unor informații potrivit cărora acesta a devenit „violent verbal și fizic cu copiii săi”. Incidentul a avut loc într-un avion privat care călătorea din Franța în SUA.

Actorul a fost, însă, achitat de anchetatori declarând că nu a comis abuzuri asupra copiilor atunci când a avut loc conflictul dintre el și Maddox, în vârstă de 15 ani la momentul acela.

Citește și: Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt. Ce acuzații îi aduce fostul partener

Potrivit lui Puck, Angelina Jolie s-ar fi plâns în repetate rânduri în ceea ce privește transparența anchetei care a fost închisă imediat. Totodată, jurnalistul a mai dezvăluit că Jolie și-a modificat plângerea pe 9 august.

Surse apropiate actorului au explicat că Angelina Jolie a intentat procesul doar pentru a atrage atenția asupra acuzațiilor pe care le-a făcut împotriva lui Brad Pitt, iar o persoană apropiată actorului a explicat că acesta a fost exonerat pentru că nu exista nici măcar o ”fărâmă” de adevăr care să susțină afirmațiile Angelinei Jolie.

Angelina Jolie și Brad Pitt, luptă aprigă în tribunale pentru custodia copiilor

Vedeta în vârstă de 47 de ani și fostul ei soț Brad Pitt (58 de ani) duc o luptă aprigă în tribunale pentru custodia celor șase copii. Trei dintre aceștia au fost adoptați inițial de Angelina din Ethiopia, Vietnam și Cambodgia.

Pitt face eforturi să-și vadă cei șase copii cât mai des posibil, în ciuda neînțelegerilor cu fosta soție. Actorul a mers în iulie în Italia pentru a sărbători aniversarea gemenilor Knox și Vivienne. O sursă a declarat pentru Us Weekly că Brad „a luat avionul spre Italia pentru ziua de naștere a gemenilor și asta a însemnat mult pentru ei”. Angelina se afla acolo pentru a regiza noul ei film „Without Blood”, în care joacă buna sa prietenă, Salma Hayek.

brad pitt si angelina jolie
Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit în 2016 după doi ani de căsnicie și aproape 12 de relație. / Foto: Profimedia

Deși Angelina încă are custodia copiilor, Brad „merge să-i vadă cât mai des oriunde s-ar afla aceștia”, a dezvăluit sursa respectivă. „Brad prețuiește fiecare clipă în care este alături de copiii săi. Îi place rolul de tată și a încercat să creeze momente frumoase din toată această situație dificilă, având în vedere ostilitățile cu Angelina.”

Între timp, o altă sursă a povestit tot pentru Us Weekly că Pitt „s-a plâns în privat” prietenilor de cât de mult durează bătălia juridică, mărturisindu-le că suspectează că Angelina „nu va accepta niciodată custodia comună și va prelungi situația până când copiii vor împlini 18 ani.”

Citește și: Ultima decizie luată de Curtea Supremă din California în procesul pe custodie. Brad Pitt a pierdut o bătălie în fața Angelinei Jolie

Mai mult, el  crede că Jolie complotează ca cei șase copii să „nu dorească să mai aibă de-a face cu tatăl lor ca adulți”, dar conform apropiaților, „Brad nu va renunța la luptă”, notează Daily Mail.

Angelina și Brad se luptă în tribunale de aproape șase ani, de când ea a depus cererea de divorț în septembrie 2016.

La vremea respectivă, FBI a analizat acuzații conform cărora Brad a devenit „violent” cu băiatul lor Maddox, pe când se aflau într-un avion privat, dar ancheta a fost închisă fără ca starul din „Interviu cu un vampir” să fie acuzat.  

Profesional, Brad Pitt traversează acum o perioadă excelentă. Actorul a făcut furori la premiera celui mai recent film al său, Bullet Train. 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri