Angelina Jolie si fiica ei, shiloh
Divertisment

Angelina Jolie și Shiloh Jolie-Pitt / Foto: Profimedia

Shiloh, fiica Angelinei Jolie care voia să devină băiat, transformare spectaculoasă. Are 16 ani și e pasionată de dans

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, are 16 ani și este pasionată de dans, ea fiind de curând protagonista unui videoclip inedit, în care dansează pe piesa Vegas a artistei Doja Cat, potrivit unui clip pe care instructorul ei, Hamilton Evans, l-a făcut public pe Youtube.

În vârstă de 16 ani, Shiloh este pasionată de dans, iar de curând aceasta a fost din nou în centrul atenției, întrucât aceasta a făcut furori pe scena de la Millenium Dance Complex din Studio City, unde a dansat alături de alte două fete.

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie, încă o apariție spectaculoasă. Adolescenta a îmbrăcat o rochie ce i-a aparținut mamei ei

Îmbrăcată în pantaloni de trening largi și într-un tricou oversized, Shiloh are părul prins și dansează energic pe piesa Vegas semnată de Doja Cat, la un moment dat ocupând centrul scenei.

Aceasta este pasionată de dans, după cum a dezvăluit o sursă apropiată acesteia într-un interviu pentru Us Weekly.

”Shiloh iubește să danseze. E foarte talentată și merge deja la cursuri de câțiva ani. Și-a făcut mulți prieteni, împărtășesc piesele favorite și tot felul de lucruri.”, dezvăluia o sursă apropiată acesteia la începutul lunii iunie.

”Profesorii sunt impresionați de ea și susțin că cerul e limita, dacă își dorește să meargă la nivelul următor, cu siguranță va reuși.”, a mai precizat sursa respectivă.

Citește și: Angelina Jolie încă îi trimite cadouri de Crăciun fiului fostului ei soț, Billy Bob Thornton. „Ne distram tare împreună cu ea”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Totodată, această sursă a explicat că Angelina Jolie și Brad Pitt o susținut și sunt foarte mândri de ea.

”Brad și Angie sunt foarte mândri de ea. Nu au nicio problemă dacă își va dori să fie o dansatoare profesionistă.

Shiloh a vrut să devină băiat încă de la vârsta de patru ani

Shiloh a început să se îmbrace ca un băiețel încă de la vârsta de patru ani. Într-un interviu acordat de Angelina Jolie, în 2010, publicației Vanity Fair, aceasta vorbea despre preferința lui Shiloh de a se îmbrăca masculin și sublinia că pentru ea nu reprezintă o problemă acest lucru.

Shiloh, fiica Angelinei Jolie

”Crede că este ca unul dintre frații ei. Brad și cu mine nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-și găsească singură drumul”, spunea Angelina Jolie, care într-un alt interviu a recunoscut franc: ”Vrea să fie băiat. Aşa că a trebuit să o tundem. Îi place să poarte lucruri băieţeşti şi crede că este unul dintre fraţii ei. Noi nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-şi găsească singură drumul. Cred că este fascinantă pentru deciziile pe care le ia. Şi niciodată nu aş fi genul de părinte care să forţeze copilul să fie ceva ce nu este. Cred că asta un exemplu prost de parenting.”, mai mărturisea Angelina Jolie.

Citește și: Angelina Jolie, de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă actrița pe străzile din Los Angeles

Brad Pitt a declarat ulterior, într-un interviu acordat celebrei Oprah Winfrey în 2014, pe când Shiloh avea opt ani, că aceasta preferă să fie strigată John. Și-a ales numele pentru că îi plăcea povestea lui Peter Pan, iar John era unul dintre frații lui Wendy.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri