Jalayne Sutherland/ Foto: Facebook
Divertisment

Jalayne Sutherland/ Foto: Facebook

Aceasta fetiță este Regina Elisabeta în miniatură. Cum a reacționat monarhul când a văzut fotografia inedită

O fetiță din SUA i-a atras atenția Reginei Elisabeta după ce s-a îmbrăcat la fel ca monarhul. Jalayne Sutherland și-a arătat admirația față de Majestatea Sa, în vârstă de 96 de ani, fotografiindu-se într-un costum similar cu al Reginei, stând alături de cei doi corgii ai familiei, Jack și Rascal. 

Jalayne a purtat un costum de un albastru deschis, format dintr-o rochie și un pardesiu, purtând o perucă albă, peste care și-a pus o pălărie asortată. Micuța și-a accesorizat look-ul cu un colier din perle și mănuși albe elegante, în timp ce ținea o poșetă minusculă în mână. Ea a fost fotografiată de mama sa, Katelyn Sutherland, în timp ce era acompaniată de câinii familie, din rasa corgie, la fel ca ai Reginei din Marea Britanie.

Citește și: Obiectele neobișnuite pe care regina Elisabeta adoră să le colecționeze de zeci de ani. Suverana se mândrește cu o colecție uimitoare

Katelyn, din Ohio, SUA, i-a trimis fotografia monarhului, însă nu se aștepta să primească vreun răspuns. Fotografia a fost trimisă cu doar câteva zile înainte de a începe Jubileul de Platină al Reginei

Jalayne Sutherland/ Foto: Facebook
Jalayne Sutherland/ Foto: Facebook

„Inspirația pentru fotografie a venit după ce am văzut relația dintre fiica noastră și câinii familiei. Am vrut să facem ceva în care să fie incluși și ei. Suntem fani ai familiei regale și admiram cu adevărat modul prin care Regina a domnit atâția ani”, a declarat Katelyn, potrivit Mirror. 

Familia Sutherland a fost șocată atunci când a primit o scrisoare de la Castelul Windsor, în care personalul Reginei i-a anunțat că aceasta a văzut fotografia și a fost foarte încântată. 

Citește și: Ce consumă Regina Elisabeta în fiecare dimineață înainte de micul dejun. Obiceiul ei nu este deloc ieftin

„Regina dorește să vă scriu și să vă mulțumesc în numele ei pentru scrisoarea și fotografia anexată. Majestatea Sa a considerat că a fost foarte amabil să îi scrieți, aceasta fiind încântată să vadă fotografia cu fiica dumneavoastră, Jalayne, în ținuta ei splendidă”, se arată în scrisoarea pe care personalul Reginei i-a trimis-o lui Katelyn.

Jalayne Sutherland/ Foto: Facebook
Jalayne Sutherland/ Foto: Facebook

Costumul lui Jalayne a primit o mulțime de laude atunci când l-a purtat pentru prima dată de Halloween anul trecut. „În timp ce ne plimbam de Halloween am primit multe complimente, dar ce mi-a plăcut cel mai mult a fost că oamenii făceau plecăciuni atunci când treceau pe lână fiica mea și spuneau: „Majestate!”, a povestit femeia. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri