"Baywatch", Nicole Eggert, Pamela Anderson, 1993
Divertisment

"Baywatch", Nicole Eggert, Pamela Anderson 1993 / Foto: Profimedia

Actrița din Baywatch care regretă că și-a făcut implant mamar la 18 ani pentru a arăta bine în costumul de baie roșu: "Decizie stupidă"

Nicole Eggert, actrița de 52 de ani care în anii '90 a jucat în "Baywatch", a dezvăluit recent că suferă de cancer la sân. Acum, câteva săptămâni mai târziu, a vorbit și despre unul dintre marile ei regrete, acela că și-a pus implant mamar cu silicon pe când avea doar 18 ani.

"Lăsați-vă corpurile în pace!" - le sfătuiește acum Nicole Eggert pe toate tinerele care ar vrea un bust mai mare și se gândesc să apeleze la silicoane. Înaintea noului ei documentar, actrița a stat de vorbă cu cei de la People despre nesiguranțe și cum a trecut peste ele.

Când a debutat în "Baywatch", în rolul lui Summer Quinn, Nicole avea doar 18 ani și o stimă de sine scăzută. Deși era invidiată de multe tinere care și-ar fi dorit să fie în locul ei, Nicole nu se simțea bine cu ea însăși, iar faima venită peste noapte nu a ajutat-o deloc. 

Citește și: Nicole Eggert din "Baywatch", diagnosticată cu cancer la sân. E mamă singură a două fete și nu stă bine financiar: "O călătorie dură"

Uitându-se în urmă, Eggert crede că serialul care a făcut-o faimoasă i-a exploatat aspectul fizic în legătură cu care era oricum nesigură. Scenele în care alerga în slow motion pe plajă, în celebrul costum de baie roșu, o făceau să se simtă inconfortabil.

Nicole Eggert
Nicole Eggert, când juca în Baywatch / Foto: Profimedia

În prima zi pe platourile de filmare, actrița se gândea îngrozită: "O, Doamne, o să stăm în costum de baie toată ziua, în fiecare zi?". La acel moment, credea că fusese la audiții pentru un serial despre adolescenții de la un liceu din Malibu. "Toate fetele făceau sport, erau foarte slabe și în formă, iar costumele acelea de baie nu te flatau deloc. Nu voiam să le port. Nu eram unde voiam să fiu", a mai spus Nicole, care a și renunțat la "Baywatch" după două sezoane.

Citește și: Are 55 de ani, dar arată mai bine ca la 20. Donna D’Errico, actrița celebră din Baywatch, a uimit cu noile fotografii în costum de baie

Era una dintre cele mai bune înotătoare din echipa de actori, dar și una dintre cele mai nesigure în privința aspectului ei fizic. Într-o pauză de filmare de câteva săptămâni, a decis să-și mărească sânii. Avea doar 18 ani. "Regret acum, bineînțeles. Mă uit la toate aceste tinere care fac asta și mă gândesc: 'Doamne, lăsați-vă corpurile în pace!' Dar când trebuie să pui acel costum de baie și ai un bust plat... Nu poți pune nimic acolo, nu poți face nimic. A fost o decizie stupidă la 18 ani".

De atunci, Nicole Eggert a trecut prin mai multe măriri de sâni, pentru ca în 2015 să facă mișcarea opusă, să opteze pentru o micșorare de bust. 

Unul dintre producători spunea, acum câțiva ani, că Nicole era într-o competiție cu Pamela Anderson, colega ei de serial, și că de aceea și-ar fi pus silicoane. Actrița, în schimb, neagă aceste afirmații și spune că doar a admirat-o pe Pam. 

Nicole Eggert are cancer la sân

În decembrie 2023, Nicole Eggert a aflat că suferă de cancer la sân. "Este copleșitor și fac orice pot pentru a nu o lua razna", a declarat actrița pentru People. Aceasta a povestit că s-a îngrășat 11 kilograme în trei luni și că în octombrie a simțit dureri teribile la sânul stâng. Inițial, a crezut că sunt simptome ale menopauzei, dar în timpul unei autoexaminări, a simțit un nodul, așa că și-a sunat medicul.

"A fost neliniștitor și dureros. Am mers imediat la medicul meu generalist, care mi-a spus că trebuie să fiu examinată. Problema a fost că nu am putut obține o programare, totul era deja rezervat. Așa că a trebui să aștept până la sfârșitul lunii noiembrie", a povestit Nicole.

Citește și: Chinul fiicei lui Mihai Stoica și lupta cu cancerul. Teodora a descoperit boala la 24 de ani, dintr-o pură întâmplare

După o mamografie și trei biopsii, Nicole Eggert a aflat că suferă de cancer mamar. 

"Această călătorie a fost dură pentru mine. Asta nu a fost o briză ușoară prin viață", a adăugat actrița, spunând că încearcă să rămână pozitivă. "Citesc citate inspiraționale și chestii banale care mă ajută să merg mai departe". Eggert așteaptă acum ca oncologul ei să-i stabilească tratamentul. Va avea nevoie și de o operație și deocamdată nu știe dacă boala s-a extins în alte părți ale corpului.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri