Donna D'Errico/ Profimedia
Divertisment

Donna D'Errico/ Profimedia

Are 55 de ani, dar arată mai bine ca la 20. Donna D'Errico, actrița celebră din Baywatch, a uimit cu noile fotografii în costum de baie

Donna D'Errico, actrița cunoscută pentru rolul său din „Baywatch”, are 55 de ani, însă continuă să arate ca la 20. Vedeta de la Hollywood are o siluetă demnă de invidiat, cu forme voluptoase și o piele netedă, iar imaginile în costum de baie sunt dovada vie că vârsta e doar un număr pentru ea. 

Recent, actrița și-a etalat din nou silueta incredibilă într-un costum de baie auriu, care s-a potrivit perfect cu piele ciocolatie. Donna D'Errico a pozat într-o ipostază îndrăzneață, fiind întinsă pe un prosop alb, înconjurată de natură. Imaginile au arătat din nou cât de bine și-a păstrat actrița frumusețea cu care a cucerit lumea în urmă cu aproape 30 de ani. 

Citește și: Donna D'Errico, actrița celebră din Baywatch, s-a fotografiat în costum de baie după ce fanii au numit-o „bătrână”: „Pot face ce vreau”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii actriței nu au putut să se abțină și au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Ești cea mai frumoasă femeie din lume”/ „Uimitoare”/ „Doamne, ce frumoasă ești”/ „Îmi place mult de tine”/ „Tu chiar nu îmbătrânești deloc?”.

Donna D'Errico continuă să fie singură și la 55 de ani 

Deși mulți bărbați și-ar dori o relație cu frumoasa Donna D'Errico, aceasta a mărturisit că îi este greu să-și găsească un partener care să o iubească pentru ceea ce este. 

Citește și: Donna D’Errico, pusă pe șotii. Actrița din „Baywatch” a stârnit discuții aprinse după ce s-a fotografiat în costum de baie

„Nu sunt un înger. Am făcut multe lucruri îndoielnice, pe undele chiar cu deplină cunoștință de ceea ce făceam. Mi-aș dori să le pot uita. L.A. este un oraș singuratic, plin de oameni frumoși și temporari. Eu sunt o ființă umană la fel ca toți ceilalți, astfel că, uneori, compania unui bărbat frumos se poate simți precum dragostea, nu-i așa? Trăiesc în abundență atunci când vine vorba de bărbați. Am întotdeauna cu cine să ies la întâlnire, dacă vreau. Dar prefer să stau singură. Îți amorțește inima atunci când vezi că mulți bărbați te doresc, dar nimeni nu te iubește”, a declarat Donna D'Errico. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri