adela popescu
Divertisment

Adela Popescu, primele imagini cu burtica de gravidă în vacanța din Maldive

Adela Popescu se află în vacanţă în Maldive alaturi de soțul său, Radu Vâlcan și cei doi băieței ai lor.

Vedeta, în vârstă de 34 de ani, a anunțat de curând este însărcinată cu cel de-al treilea copil, motiv pentru care a decis se retragă de la emisiunea pe care o prezenta.

Decisă își dedice timpul liber sarcinii și celor doi copii ai săi, Adela Popescu se bucură de primele săptămâni de "concediu" într-un loc tropical, însă continuă  își țină fanii la curent cu momentele petrecute alături de familie.

Astfel, Adela a împărtășit primele imagini cu burtica de gravidă, care și-a făcut apariția timid într-o rochie lungă neagră.

Citeşte şi: Make-up artistul vedetelor din România, imagini spectaculoase din Mexic. Ema Uta, corp de vis în costum de baie

De asemenea, aceasta a postat fotografii cu întreaga familie, pentru care a primit sute de complimente din partea fanilor, dar si laude că a decis sa mearga in vacanţă cu doi copii mici.

"Sunteți minunați! Ați luat și copiii cu voi. Multe persoane nu-i iau pentru  “le stricăvacanţa în Maldive!", "Vacanță frumoasă, sunteți minunați!", "Happy family. admir din suflet!"

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri