adele cura de slabire
Divertisment

Adele/ Getty Images

Noi dezvăluiri despre Adele. Unde a dispărut cântăreața în ultimele două luni: ”Pregătește ceva senzațional!”

Au trecut aproape două luni de zile de când Adele a dispărut de pe rețelele sociale, iar acum s-a aflat ce face cântăreața.

Adele a făcut furori când a apărut în cadrul unei emisiuni TV și și-a etalat silueta perfectă. Ulterior, ea a dispărut din lumina reflectoarelor, iar acum s-a aflat motivul. Mai exact, cântăreața a început să înregistreze în secret un nou album, care vine la cinci ani de la lansarea ultimului.

Citește și: Jennifer Lopez, surprinsă de paparazzi într-o ținută spectaculoasă. Nici cei mai fideli fani nu ar fi recunoscut-o

Adele a trecut printr-un divorț, a slăbit mai bine de 30 de kilograme și se mândrește cu o siluetă de invidiat și plănuiește să dea lovitura și în plan profesional. La cinci ani de la ultimul album lansat, cântăreața a început, în sfârșit, să înregistreze noi piese.

În cadrul unui podcast, Matt Chamberlain, toboșarul de la Pearl Jam, a dezvăluit că lucrează la niște piese pentru Adele și a dezvăluit că noile single-uri sună senzațional.


”Lucrez la niște piese noi pentru Adele.”, a dezvăluit muzicianul, care a precizat, de asemenea, că ceea ce pregătește cântăreața va face furori.

Citește și: Adele, apariție uluitoare în calitate de prezentatoare TV. Cum a reușit să slăbească cântăreața 45 de kilograme

”Să-i aud vocea în căști a fost foarte emoționant. E foarte puternică și emotivă. Îi știi vocea, însă să fii în aceeași cameră, când își înregistrează piesele, e o nebunie. O s-o auzi la radio sau oriunde vei merge și te vei gândi ”Da, e chiar bună”.”, a mai povestit artistul.

Adele a slăbit mai bine de 40 de kilograme

Cântăreața Adele a slăbit spectaculos și a ținut să le arate fanilor noua siluetă într-o primă apariţie în public după ce în 2017 s-a retras din lumina reflectoarelor.

Vedeta a prezentat o emisiune cunoscută din Statele Unite ale Americii, iar aceasta a impresionat nu doar prin felul în care arată, ci și prin glumele pe care le-a făcut pe seama kilogramelor de care a scăpat.

”Ştiu că arăt foarte, foarte diferit de când m-aţi văzut ultima dată. Dar cu toate restricţiile COVID-19, a trebuit să călătoresc fără multe bagaje şi am venit doar cu jumătate din mine. Şi aceasta este jumătatea pe care am ales-o.”, spunea ea la sfârșitul lunii octombrie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?