The 54th Annual GRAMMY Awards - Show
Divertisment

Adele, surprinsă la petrecerea lui Daniel Kaluuya / Getty Images

Adele, surprinsă în timp ce se distra pe cinste la petrecerea lui Daniel Kaluuya, care a câștigat o statuetă Oscar

Adele a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu câteva luni, iar acum, celebra cântăreață a apărut într-o formă de zile mari, fiind surprinsă în timp ce se distra la petrecerea lui Daniel Kaluuya, care a câștigat o statuetă Oscar.

Actorul Daniel Kaluuya a câștigat premiul pentru cel mai bun actor secundar pentru interpretarea din Judas and the Black Messiah, iar ulterior a dat o petrecere fastuoasă în Los Angeles. Printre invitați s-a numărat, însă, și Adele, care a impresionat nu doar printr-o formă fizică de invidiat, ci și printr-o atitudine dezinvoltă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Noi informații despre divorțul dintre Adele și Simon Konecki. Ce se întâmplă cu averea lor de 175 de milioane de dolari

În imaginile surprinse la petrecerea la care au luat parte mai multe vedete, printre care și Drake, artista apare în timp ce vorbește cu prieteni, râde, își face selfie-uri și se delectează cu cocktailuri.

Ba mai mult, artista care a finalizat divorțul de curând a ales să poarte un palton galben, semnat LaPointe, în valoare de mai bine de 3.000 de lire sterline.

Adele a încheiat divorțul de Simon Konecki în luna martie

Adele și fostul soț, Simon Konecki, vor împărți custodia fiului lor de 8 ani, Angelo. Cei doi s-au despărțit în 2019, însă divorțul s-a soluționat abia în luna martie a acestui an.

Potrivit documentelor obținute de The Associated Press, Adele, în vârstă de 32 de ani, și Konecki, în vârstă de 46 de ani, au folosit medierea pentru a ajunge în mod amiabil la condițiile separării. Ambii au renunțat la dreptul de a solicita sprijinul fostului partener și ambii au fost de acord cu custodia legală și fizică comună a fiului Angelo, în vârstă de 8 ani. Conform articolelor din presa britanică, cei doi vor încerca să rezolve orice problemă fără litigii.

Citește și: Suma fabuloasă câștigată de managerul lui Adele într-o singură zi. Acesta a ajuns să aibă profit mai mare ca artista

Adele s-a căsătorit cu Simon Konecki, cofondator al brandului Life Water, în mai 2018. Cei doi au devenit un cuplu cu mulți ani înainte de a se căsători, Angelo venind pe lume în 2012.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri