Adele performs 'Easy On Me' live at the NRJ Awards 2021
Divertisment

Adele, 'Easy On Me' live la NRJ Awards 2021. Profimedia

Adevărata față a britanicei Adele. Cum arată artista înainte de a intra la machiaj și după transformarea gândită de Nikki de Jager

Adele a fost invitata lui Nikki de Jager în cadrul seriei „Puterea machiajului”, de pe contul de YouTube al acesteia, NikkieTutorials. Artista britanică a acceptat provocarea de a-și lăsa jumătate de față nemachiată, în timp ce cealaltă a beneficiat de tehnica de înfrumusețare a stilistei olandeze. Transformarea a fost un proces impresionant, iar rezultatul uluitor. 

În timpul întâlnirii, cele două au discutat și despre greșelile de machiaj pe care le-au făcut de-a lungul timpului, Adele oferind și câteva detalii noi despre viața sa personală. 

Astfel, cântăreața în vârstă de 33 de ani a povestit că cea mai frecventă gafă a fost să folosească luciul de buze pe post de fard de pleoape.

Adele. Captură YouTube NikkieTutorials
Adele. Captură YouTube NikkieTutorials

Adele: „Obișnuiam să beau doar pentru a-i face pe alții interesanți. Oamenii la petreceri sunt atât de plictisitori!” 

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Vorbind și despre noua ei piesă de pe albumul „30”, „I drink wine”, Adele a dezvăluit că obișnuia să bea la petreceri pentru a-i face pe ceilalți interesanți: „De obicei, beam pentru a-i face pe alții interesanți, mai degrabă decât pentru a mă binedispune!”. „Oamenii la petreceri sunt atât de plictisitori!”.

Adele: Mi-e dor să merg la supermarket fără să fiu recunoscută

Autoarea hitului Hello a povestit și că îi este dor să meargă la supermarket fără să îi fie teamă că va fi recunoscută.

„Pentru că nu-mi place să fiu fotografiată și lucruri de genul acesta, planificarea pentru un drum la supermarket este atât de obositoare”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Adele este fan The Rock: Mi-ar fi plăcut să fie tatăl meu

Adele a făcut o dezvăluire interesantă despre actorul Dwayne Johnson pe care îl urmărea în meciurile de wrestling când acesta era tânăr. 

„M-am pierdut cu firea când The Rock mi-a trimis flori pentru că el și soția sa nu au putut ajunge la concertul meu. La propriu, am căzut de pe scaun”.

„Mi-ar fi plăcut să fie tatăl meu. Oh, da, este uimitor”.

Adele nu a cântat la chitară pe albumul „30” ca să nu fie nevoită să-și scoată unghiile

Adele a mai spus că, spre deosebire de albumul „25”, pe cel nou nu a cântat la chitară sau la tobe, deoarece nu a vrut să-și scoată unghiile. 

Vezi și:

Irina Shayk a arătat spectaculos la premiera filmului „Nightmare Alley”. Vedeta a fost prezentă pentru fostul iubit Bradley Cooper

Etichete: adele

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri