Kanye West și Bianca Censori
Divertisment

Kanye West și Bianca Censori, în Veneția / Foto: Profimedia

Adevărul despre căsnicia dintre Kanye West și Bianca Censori. Motivul neașteptat pentru care cei doi și-au unit destinele

Vestea că Bianca Censori și Kanye West s-au căsătorit a făcut înconjurul lumii în ultimele zile, însă acum s-a aflat și motivul din spatele acestei decizii.

Potrivit unei surse citate de jurnaliștii de la Us Weekly, cei doi au decis să-și unească destinele din „motive religioase”, întrucât voiau să „fie intimi”.

Totodată, sursa respectivă a explicat că cei doi au vrut să-și rostească jurămintele și pentru că sunt îndrăgostiți.

Citește și: Kanye West și partenera lui s-au dat în stambă în Florența. Rapperul a făcut pe fotograful pentru Bianca Censori, în mijlocul mulțimii

„Kanye și Bianca sunt căsătoriți legal de anul trecut, de când au organizat o ceremonie privată în Beverly Hills. Totul a fost real și legal”, a dezvăluit o sursă pentru Page Six.

Informația potrivit cărora cei doi sunt căsătoriți cu adevărat a ieșit la iveală săptămâna trecută. Conform documentelor obținute de jurnaliștii de la Daily Mail, cei doi s-au căsătorit anul trecut, în decembrie 2022, însă „certificatul de căsnicie este confidențial”.

Potrivit sursei citate, ceremonia dintre rapper și Bianca, în vârstă de 28 de ani, a avut loc la o lună de la pronunțarea divorțului acestuia de Kim Kardashian.

Citește și: Kanye West și “soția” continuă “turneul” aparițiilor bizare în Italia. Au mers desculți la cumpărături și la plimbare

O sursă apropiată acestora a vorbit despre relația dintre ei, explicând că aceștia sunt extrem de îndrăgostiți.

„Ye a fost un megastar pentru mai bine de 20 de ani, iar prima lui căsnicie a fost cu cineva care trăia în fața camerelor. El și Bianca au un alt vibe. Sunt mai rezervați, foarte tandri și devotați complet unul celuilalt. Cred că se iubesc mult și adoră să petreacă timp împreună”, spunea o sursă, potrivit Page Six.

Kanye West îi dă instrucțiuni clare și stricte soției sale

O persoană din apropierea Biancăi a vorbit cu cei de la Daily Mail și le-a spus că West ar fi îndoctrinat-o pe tânăra arhitectă să urmeze directivele lui specifice. Acesta ar fi convins-o spunându-i că au statut de regalități.

Citește și: Prietenii soției lui Kanye West, îngrijorați de comportamentul pe care aceasta îl are de când e cu rapperul: “E blocată. Ea nu e așa”

"Kanye are un set de reguli pentru Bianca, printre care faptul că nu are voie să vorbească sau că trebuie să îmbrace hainele pe care el vrea ca ea să le poarte. De asemenea, i s-a cerut să mănânce anumite alimente și să facă sport, deși Kanye nu face exerciții fizice. Bianca nu mai gândește pentru ea însăși și îl ascultă orbește", a spus persoana respectivă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?