meghan markle si printul harry
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry / Foto: Profimedia

Adevărul despre cum se înțeleg Meghan Markle și Harry cu vecinii lor: „S-au săturat! Abia așteaptă să plece”

Meghan Markle și prințul Harry locuiesc în prezent în Montecito, California, după ce au ales să renunțe la îndatoririle regale și să părăsească Marea Britanie. Deși au sperat la o viață mai liniștită, se pare că ducii de Sussex și-au pierdut din farmec, asta pentru că vecinii lor nu sunt deloc încântați să-i aibă prin preajmă. 

O sursă a dezvăluit totul pentru publicația The News, spunând: „Meghan este foarte arogantă. Vecinii s-au săturat! Abia așteaptă să plece”. 

Citește și: Prinţul Harry, obligat să plătească despăgubiri tabloidului Mail on Sunday. Câți bani va scoate ducele din buzunar

Declarațiile vin la puțin timp după ce Harry a sugerat că și-ar dori să se întoarcă în Marea Britanie. Fratele prințului William duce dorul țării sale natale, după ce în urmă cu trei ani a decis, împreună cu soția sa, să se mute în State, considerând că acesta este cel mai bun lucru pe care ar puteau să-l facă pentru familia lor. 

„Marea Britanie este casa mea. Regatul Unit este esențial pentru moștenirea copiilor mei și vreau ca ei să se simtă acasă acolo, la fel cum o fac și în SUA. Asta nu se va întâmpla dacă nu le putem oferi o siguranță atunci când ne aflăm pe pământul Marii Britanii”, a spus Harry, într-o declarație făcută publică de avocatul său. 

Prințul Harry a subliniat cât de mult își dorește ca fiul său Archie și fiica sa Lilibet să poată călători în Marea Britanie și susține că i-ar plăcea să se întoarcă, însă este conștient că ar putea să fie periculos pentru Meghan. 

Citește și: Prințul Harry spune că el și Meghan Markle au fost "constrânși" să plece din Marea Britanie și să renunțe la rolurile în familia regală

„Nu îmi pot pune soția în pericol și, având în vedere experiențele mele de viață, sunt reticent să mă pun și pe mine în mod inutil în pericol”, a mai spus Harry

De asemenea, ducele de Sussex a insistat că renunțarea la funcția de „membru cu normă întreagă al familiei regale” nu a fost o decizie ușoară pentru el și Meghan, iar plecarea lor din țară le-a provocat o „mare tristețe”. De fapt, Harry susține că au simți că nu au de ales și că s-au simțit „forțați” de împrejurări să o facă. 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri