Meghan Markle și prințul Harry / Profimedia
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry / Profimedia

Cum s-au fotografiat Meghan Markle și prințul Harry cu un puști în Vancouver. Ducii de Sussex s-au distrat pe cinste

Prințul Harry și Meghan Markle au fost prezenți la un meci de hochei în Vancouver, unde au făcut un puști fericit. Ducii de Sussex au fost surprinși distrându-se în timpul meciului, iar ulterior s-au oprit la biroul Justice For Girls din Vancouver pentru a discuta cu stagiarii.

Fiul regelui Charles și soția sa par să-și fi rezolvat toate problemele din căsnicie. Cei doi au zâmbit și s-au distrat la meciu de hochei. Harry purta o pereche de blugi negri, pe care i-a asortat cu o cămașă albă și un pulover negru, iar Meghan a optat pentru o ținută lejeră formată dintr-o bluză neagră și pantaloni asortați. 

Meghan Markle și prințul Harry / Profimedia
Meghan Markle și prințul Harry / Profimedia

Chiar dacă au un program foarte încărcat, cuplul regal și-a făcut timp să treacă și pe la biroul Justice For Girls din Vancouver, unde au stat la povești cu fanii lor. În timpul evenimentului, ducii au făcut un puști fericit atunci când au acceptat să facă o fotografie împreună. Micuțul era însoțit de mama sa, iar imaginea a fost făcută publică pe contul acesteia de Instagram. 

Citește și: Noi dezvăluiri despre Meghan Markle și prințul Harry după ce au pierdut un contract important: „Ar putea să-și reia cariera!”

„Asta s-a întâmplat în timpul prânzului. Un cuplu foarte drăguț. Bun venit în Vancouver”, a scris femeia la descrierea fotografiei. Imaginea a fost redistribuită și pe o pagină de Instagram creată de fanii lui Meghan Markle, care a scris: „Harry, altături de membrii seniori ai echipei @weareinvictusgames, explorează Vancouver săptămâna aceasta. Vancouver și Whistler vor găzdui Jocurile Invictus de iarnă în 2025, o sărbătoare globală a veteranilor militari. El și Meghan au vizitat @justiceforgirls_canada ieri!”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Decizia pe care Meghan Markle și prințul Harry trebuie să o ia cât mai urgent după urmărirea „aproape catastrofală”

Utilizatorii au fost impresionați de fotografie și au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Ce cuplu drăguț”. „Arată atât de fericiți. Sunt minunați”/ „E o fotografie uimitoare. Toată lumea pare atât de fericită”/ „Îmi place această fotografie, emană căldură și fericire autentică.”

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri