Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

Cum l-a cucerit Meghan Markle pe prințul Harry. Gestul făcut de fosta actriță care a arătat că are stofă de soție

Prințul Harry și Meghan Markle sunt căsătoriți de cinci ani și au fost în atenția publicului încă de când și-au anunțat logodna. De-a lungul timpului, s-a vorbit mult despre momentul când cei doi s-au cunoscut, însă acum s-a aflat cum l-a cucerit fosta actriță pe nepotul regretatei Regine Elisabeta. 

În cadrul unui documentar, Harry și Meghan au vorbit despre relația lor, iar dezvăluirile au continuat și în cartea „Spare”, scrisă de ducele de Sussex. Harry a dezvăluit momentul când a știut că se va căsători cu actrița din „Suits”, atunci când a observat ceva la comportamentul ei. 

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, criticați pentru dezvăluirile făcute de-a lungul anilor: „Au adus un prejudiciu de imagine familiei”

Prima lor întâlnire a început cu stângul, asta pentru că Harry a întârziat din cauza traficului intens. Dar în momentul când și-au comandat băuturile și au început să vorbească au știu că era ceva special între ei. În memoriile sale, Harry a mărturisit că a fost impresionat de încrederea lui Meghan și asta l-a făcut să plănuiască și următoarea întâlniri. 

Meghan se afla la acel moment în Londra, însă pentru o scurtă perioadă de timp. După ce au continuat să discute pe rețelele de socializare, cei doi a decis să continue să se întâlnească pe ascuns. Harry era conștient de presiunile făcute de oamenii din jurul lui și de ce ar urma dacă ar fi văzuți împreună, așa că a invitat-o să vină la el, la Palatul Kensington, însă Meghan i-a dat un răspuns care l-a șocat pe prinț. 

„Nu prea cred”, a răspuns fosta actriță, moment în care prințul Harry și-a dat seama de gafa pe care a făcut-o și a încercat să se scoată: „Nu, nu am vrut să sune așa”. Ulterior, acesta i-a explicat despre pericolele unei întâlniri publice. 

Citește și: Cum au dezamăgit-o prințul Harry și Meghan Markle pe regina Elisabeta înainte de a se stinge din viață: „Nu au apărut!”

În cele din urmă s-au hotărât să se întâlnească la Soho House, un bar cunoscut pentru intimitatea sa. Întâlnirea lor a fost una scurtă, însă Meghan i-a sugerat să se întâlnească din nou înainte de a pleca din Marea Britanie. „L-am sunat în acea seară și i-am spus dacă vrea să ia cina cu mine”, a povestit Meghan. 

Au aranjat o a doua întâlnire, iar acesta a fost momentul când cei doi au decis să încerce o relație. „Acela a fost momentul când mi-am dat seama că fata asta este uimitoare. Are tot ce am căutat. E atât de confortabilă și relaxată în compania ea”, a povestit Harry. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri