Bella Hadid, la Festivalul de Film de la Cannes 2021
Divertisment

Bella Hadid are un nou iubit. Ea și Marc Kalman au fost surprinși la Cannes / Getty Images

Adevărul despre relația dintre Bella Hadid și Marc Kalman. Cei doi s-ar fi întâlnit în secret timp de un an de zile

Bella Hadid a fost în centrul atenției la Festivalul de Film de la Cannes, unde a strălucit în creații vestimentare care mai de care mai nonconformiste. Iar acum, însă, au apărut detalii inedite despre noul ei iubit.

Bella Hadid are o relație cu Marc Kalman, însă deși cei doi s-au afișat împreună de curând, se pare că povestea lor de iubire datează de mai bine de un an de zile. Potrivit unei surse citate de Page Six, aceștia ar avea o relație încă de anul trecut din iunie, însă au reușit să-și țină povestea secretă grație pandemiei.

Bella Hadid și noul iubit, Marc Kelman

Bella Hadid, apariție nonconformistă la Cannes. Supermodelul a purtat o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat

”S-au ascuns bine.”, a dezvăluit o sursă citată de Page Six.

”Dacă ieșeau afară, el venea primul, lua mașina, iar apoi se urca ea. Se duceau la o locație, cobora ea, iar apoi el mergea să parcheze mașina și apărea pur și simplu. Au fost foarte pricepuți și n-au fost surprinși împreună până acum.”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Bella Hadid și Marc Kalman au fost văzuți împreună pentru prima dată la începutul lunii iulie, când au fost surprinși la o cafenea în Manhattan. De curând, însă, ei au fost surprinși pe un iaht, la Cannes, în timp ce se bucurau de timpul petrecut împreeună. 

Bella Hadid și noul iubit, Marc Kelman
Bella Hadid și noul iubit, Marc Kelman

Citește și: Un chirug plastician dezvăluie ce vedete de la Hollywood și-au făcut operații estetice

Marc Kalman este art director în industria muzicală și se bucură de un succes uriaș printre artiști. Acesta este cunoscut și pentru colaborarea cu Travis Scott, partenerul de viață al lui Kylie Jenner, căruia i-a realizat coperta pentru album.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri