Irina Shayk Bradley Cooper
Divertisment

Irina Shayk și Bradley Cooper au o relație extraordinară de dragul fiicei lor / Profimedia Images

Adevărul despre relația dintre Bradley Cooper și Irina Shayk: ”Ieșirile lor în oraș sunt doar o dovadă că se înțeleg bine!”

Au trecut câteva săptămâni de când Bradley Cooper și Irina Shayk au fost surprinși plimbându-se pe străzile din New York, Statele Unite ale Americii, iar mulți fani de-ai lor s-au grăbit să spună că cei doi s-au împăcat. Acum, însă, o sursă apropiată acestora a rupt tăcerea despre relația dintre ei.

Imaginile cu Bradley Cooper și Irina Shayk plimbându-se relaxați pe străzile din New York, într-o zi de duminică, au făcut înconjurul lumii, însă o sursă apropiată acestora a dezvăluit că ”ei adoră să petreacă timp împreună” și se concentrează pe creșterea fiicei lor, Lea, în vârstă de patru ani.

Irina Shayk, una dintre cele mai nonconformiste apariții de până acum. Cum arată rochia cu design de coadă de pește

”Când Bradley are pauze de la filmări, el adoră să stea cu familia. El și Irina merg mereu să ia cina în oraș sau ies cu copilul. Sunt foarte apropiați, au o relație de coparenting minunată.”, a dezvăluit o sursă apropiată acestora, potrivit Page Six.

Cooper și Shayk au început să iasă împreună în 2015. Doi ani mai târziu, ei au devenit părinții unei fetițe pe nume Lea. În 2019, însă, ei au decis să se separe, însă au păstrat o relație frumoasă de dragul fiicei lor.

Aceeași sursă a dezvăluit, de asemenea, că cei doi sunt în continuare singuri, iar ieșirile lor, fie că sunt alături de fiica lor sau nu, sunt doar o dovadă că ”se înțeleg bine.”

Bradley Cooper, Irina Shayk şi fetiţa lor, Profimedia

Citește și: Sophia Loren, adevărul despre celebra imagine cu Jayne Mansfield, care încă stârnește discuții. Ce face dacă i se cer autografe pe poză

”Sunt foarte apropiați, se susțin reciproc și o pun pe fiica lor pe primul plan în orice decizie pe care o au de luat.”, a mai adăugat sursa respectivă.

Bradley Cooper și Irina Shyk s-au despărțit în 2019

Bradley Cooper, în vârstă de 46 de ani, și Irina Shayk, în vârstă de 35 de ani, au format un cuplu timp de patru ani, asta până când, în anul 2019 au decis să pună capăt relației.

Relația dintre cei doi ar fi început să se deterioreze la scurt timp după ce actorul a început filmările pentru pelicula "A star is Born", iar motivul ar fi fost neglijarea partenerei sale, care simțea lipsa atenției din partea actorului. Cu toate acestea, cei doi au rămas în relații bune, de dragul fiicei lor Lea, a carei custodie o împart.

Citește și: Bradley Cooper și Irina Shayk, văzuți împreună la aproape doi ani după despărțire. Cum i-au surprins paparazzii

Deși Irina Shayk s-a mutat din apartamentul lor comun, din Los Angeles, împreună cu fetița ei, ambii părinți au decis să locuiască în New York pentru a putea petrece timp în mod egal cu Lea,  în vârstă de patru ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri