Meghan Markle, prințul Harry, prințul Wiliam și Kate Middleton/ Getty Images
Divertisment

Meghan Markle, prințul Harry, prințul Wiliam și Kate Middleton/ Getty Images

Adevărul despre relația dintre Harry și William după ce s-a spus că s-au împăcat. De ce nu-și vor petrece aceștia concediile împreună

Tensiunile din familia regală britanică sunt departe de a se fi estompat, în ciuda faptului că relația dintre prinții Harry și William s-a îmbunătățit considerabil după întâlnirile din ultimele luni, atrage atenția un jurnalist.

Potrivit Vanity Fair, relația dintre Harry și William s-a îmbunătățit după ce s-au reîntâlnit în Anglia, la începutul acestei luni, când au dezvelit o statuie în memoria mamei lor. Totuși, ei sunt departe de a-și petrece concediile împreună ori Crăciunul.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Ce s-a întâmplat între ele după venirea pe lume a micuței Lilibet

”Este puțin probabil ca ei să petreacă ceea ce numim timp de calitate împreună ori să se reunească de Crăciun, de Revelion ori de zile de naștere.”, a declarat jurnalistul Jonathan Sacerdoti.

Deși cei doi frați par să-și fi rezolvat problemele, jurnalistul a subliniat că există în continuare tensiuni între Meghan Markle și restul familiei regale. Ba mai muult, regina Elisabeta a II-a nu și-a cunoscut încă stră-strănepoata, pe micușa Lilibet Diana.

Citește și: Meghan Markle, pusă la punct de o biografă a familiei regale: ”Ar fi trebuit să stea de vorbă cu un psihiatru, nu cu Oprah Winfrey!”

Această reuniune nu pare să aibă loc în perioada următoare. Regina nu l-a mai văzut nici pe Archie de ceva vreme. Există o răceală în familia regală, iar aceasta este amplificată de distanță. Poate că ei se vor întâlni la un moment dat, dar nu cred că reprezintă o prioritate pentru niciunul dintre ei.”, a mai precizat jurnalistul.

Prințul Charles ar fi încercat să-și ”repare” relația cu Harry

Călătoria prințului Harry în Anglia, care a avut loc cu ocazia evenimentului organizat în memoria prințesei Diana, a fost plină de surprize. Mai exact, după ce s-a aflat că Harry a petrecut timp cu fratele lui, acum au ieșit la iveală și alte detalii.

 

Potrivit Daily Mail, o sursă apropiată acestuia a dezvăluit că prințul Charles a plănuit o cină cu Harry în timpul călătoriei sale în Anglia, totul în încercarea de a-și îmbunătăți relația.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Ce s-a întâmplat între ele după venirea pe lume a micuței Lilibet

”Charles a plănuit o întâlnire cu Harry. Suntem curioși dacă acesta i-a cerut să pună capăt dezvăluirilor făcute în presă ori a fost organizată doar pentru a-și rezolva problemele.”, a declarat o sursă apropiată acestora pentru Daily Mail.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?