Meghan Markle/ Getty Images
Divertisment

Meghan Markle/ Getty Images

Meghan Markle, pusă la punct de o biografă a familiei regale: ”Ar fi trebuit să stea de vorbă cu un psihiatru, nu cu Oprah Winfrey!”

Meghan Markle a fost ținta unor critici din partea jurnalistei și biografei a familiei regale britanice Penny Junor, care a susținut că ducesa de Sussex a ”supărat oameni încă de la început”, dar și că ar fi trebuit ”să-i împărtășească gândurile sinucigașe unui psihiatru, nu realizatoarei Oprah Winfrey”.

Potrivit jurnalistei Penny Junor, Meghan Markle a stârnit controverse și a supărat oameni încă de când a intrat în familia britanică și, mai mult de atât, ”ea nu era atât de fermecătoare precum părea în presă”.

Aceasta a susținut, de asemenea, că ducesa de Sussex ar fi trebuit să meargă la psihiatru pentru a-și rezolva problemele, nu în emisiunea moderată de Oprah Winfrey.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Jessica Mulroney, fosta prietenă a luui Meghan Markle, mesaj controversat pe rețelele sociale: ”Pierzi dragostea. Pierzi prieteni!”

”Am fost îngrozită de interviul pe care i l-a acordat lui Oprah. Acelea nu sunt declarații pe care să le faci publice. Sunt lucruri intime, care ar trebui spuse atunci când te afli pe canapeaua unui psihiatru.”, a declarat biografa familiei regale.

În cadrul interviului acordat lui Oprah Winfrey, Meghan Markle a dezvăluit şi că a avut gânduri sinucigaşe ca urmare a mediatizării sale intense de către presa britanică, iar familia regală a refuzat ca să primească ajutor.

"Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare", i-a spus cu ochii în lacrimi ducesa de Sussex lui Oprah Winfrey.

Citește și: Trevor, primul soț al lui Meghan Markle, și-a refăcut viața și se pregătește să devină tătic din nou. Cei doi au divorțat acum opt ani

"Şi m-am dus să văd instituţia şi am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie", a adăugat ea.

Penny Junor a continuat, de asemenea, șirul dezvăluirilor despre Meghan Markle: ”Am auzit încă de la început povești triste, despre cum Meghan Markle obișnuia să supere oamenii din jurul ei.

”Membrii familiei regale nu sunt celebrități. Ei doar lucrează în această instituție.”, a mai adăugat Penny.

Meghan Markle a născut al doilea copil în luna iunie

La începutul lunii iunie, Meghan Markle și prințul Harry au devenit părinții unei fetițe. Micuța se numește Lilibet „Lili” Diana, în memoria Prințesei Diana, mama lui Harry. Prințul a participat la naștere.

Citește și: Prinții William și Harry, pace temporară pentru evenimentul dedicat mamei lor. "Relația lor este încă tensionată"

Numele complet este Lilibet Diana Mountbatten -Windsor, potrivit cotidianului „The Sun”.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markel au anunţat duminică, „cu imensă bucurie”, naşterea celui de al doilea copil al lor, Lilibet ‘Lili’ Diana.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?