serena williams
Divertisment

Adevărul despre silueta Serenei Williams. Sportiva a fost surprinsă de paparazzi pe plajele din Miami

A fost adesea criticată pentru conformația musculoasă și ea însăși a recunoscut că a întâmpinat dificultăți în a-și accepta corpul. Recent, angajații publicațiilor mondene au surprins-o pe Serena Williams la plajă.

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme jurnaliștilor de la Saturday Times, sportiva de 38 de ani a mărturisit că nu i-a fost ușor să-și accepte fizicul musculos, diferit de cel al colegelor din circuitul profesionist de tenis.

Cu timpul însă, a învățat să-l iubească și să-l trateze ca pe un atuu. Mai mult decât atât, fiind pasionată de modă, Serena a avut grijă să-l scoată în evidență în afara terenului de tenis.

Când nu participă la cele mai mare competiții sau nu se antrenează, fostul număr 1 WTA creează haine și participă la Săptămânile Modei.

În timpul liber, profită de timpul pe care îl poate petrece alături de familie, iar în urmă cu puțin timp a fost surpinsă pe plajele din Miami.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri