Adriana Lima/ Profimedia
Divertisment

Adriana Lima/ Profimedia

Adriana Lima nu se ascunde, în ciuda criticilor primite despre aspectul său fizic. Cum s-a afișat fostul model la un eveniment public

Adriana Lima a fost văzută pentru prima dată la un eveniment public, după ce a fost acuzată de fanii săi că a apelat prea mult la medicii esteticieni. Fostul model și-a pus trăsăturile în evidență cu un machiaj natural și a purtat o ținută simplă. 

Vedeta a luat parte la gala de caritate Mon Chéri Barbara din München, împreună cu iubitul ei, Andre Lemmers. Fostul model Victoria's Secret a atras toate privirile pe covorul roșu, purtând o rochie lungă, mulată, de culoare gri, care prezenta o pelerin supradimensionată pe umeri. Mai mult, Adriana a optat pentru un machiaj nude, în nuanțe apropiate tenului său, care doar i-au accentuat trăsăturile, încercând să păstreze un look discret. 

Citește și: Cum arată Adriana Lima fără pic de machiaj. Fostul „îngeraș” s-a afișat complet naturală la o plimbare cu iubitul ei

Ultima apariție publică a Adrianei Lima a fost extrem de comentată în mediul online. Fostul model a făcut furori pe covorul roșu, după ce a fost de nerecunoscut. Luna trecută, modelul a participat la premiera „Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes” din Los Angeles, iar în urma fotografiilor postate în mediul online, mai mulți utilizatori au acuzat-o că a „abuzat de operațiile estetice”. 

Adriana Lima/ Profimedia
Adriana Lima/ Profimedia

„N-am crezut că este aceeași persoană”, a scris unul dintre utilizatori pe rețelele de socializare, în timp ce alții au speculat că fostul model în vârstă de 42 de ani ar fi apelat la „lifting facial” și „fillere”. Altcineva a scris: „Ce și-a făcut la față?! Și de ce????? Era perfectă înainte”.

Citește și: Adriana Lima, într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat. Cum s-a fotografiat ”cea mai frumoasă femeie” 

În urma discuțiilor din online, cu privire la aspectul ei, Adriana a reacționat pe Instagram, deranjată de speculațiile cu privire la operațiile estetice.

„Acesta este chipul unei mame obosite, mamă a unei adolescente, a doi preadolescenți, a unui băiat activ, a unui copil de un an care învață să meargă și a trei câini. Mulțumesc pentru griji”, a notat ea în descrierea unui selfie în care apare fără machiaj.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?