Alessandra Ambrosio
Divertisment

Alessandra Ambrosio , distracție pe iaht cu cele mai bune prietene. / Foto: Profimedia

Alessandra Ambrosio, dans energic în costum de baie. Modelul a făcut un adevărat show pe iaht, înconjurată de prietene

Alessandra Ambrosio continuă să fie îndelung căutată de paparazzi. Și se înțelege de ce. Fostul îngeraș Victoria's Secret arată perfect la 40 de ani și apare deseori în posturi care îi pun corpul în valoare, indiferent că joacă volei pe plajă sau iese la cumpărături îmbrăcată într-o pereche minusculă de blugi.

Cu ocazia unei petreceri pe un iaht, înconjurată de o mulțime de prietene, brazilianca a ieșit în evidență nu numai cu fizicul, ci și cu mișcările de dans.

Citește și: Când sacoul e mai lung decât pantalonii, toate privirile sunt furate de picioarele perfecte ale Alessandrei Ambrosio

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Alessandra s-a dezlănțuit în vacanță. Frumoasa șatenă, cunoscută mai ales pentru anii în care a defilat în lenjerie intimă, și-a arătat din nou trupul fără cusur. Îmbrăcată într-un costum de baie simplu, din două piese, Ambrosio a dansat și s-a distrat cu cele mai bune prietene alături, dar și cu fiica ei de 13 ani, Anja. Muzica a răsunat la maximum la bordul iahtului, iar fetele au dansat de mama focului. Au sărit și în apă, au înotat, dar s-au răcorit și cu cocktailuri special pregătite pentru ele.

Alessandra Ambrosio

Citește și: Un voleibalist italian a crezut 15 ani că se iubește în secret cu Alessandra Ambrosio. I-a trimis iubitei cadouri scumpe și 700.000 €

Recunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat în urmă cu mulți ani, dar și pentru orele de sport pe care le face constant, Alessandra Ambrosio reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, așa că și la 40 de ani poate concura cu ușurință cu modelele de 20. Nu degeaba a fost o prezență nelipsită ani întregi de pe podiumurile Victoria's Secret.

Alessandra Ambrosio

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri