Alessandra Ambrosio
Divertisment

Alessandra Ambrosio / Getty Images

Alessandra Ambrosio, fotografiată în ipostaze inedite pe plaja din Santa Monica. Cum a fost surprins fotomodelul în vârstă de 40 de ani

Alessandra Ambrosio, celebrul model recunoscut pentru aparițiile în spectacolele Victoria's Secret, a fost în centrul atenției pe o plajă din Santa Monica, Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a relaxat alături de iubitul ei și de alți prieteni.

Citește și: Alessandra Ambrosio, trup de zeiță la 40 de ani. Cum arată celebrul model în costum de baie

Să joci volei pe plajă poate fi distractiv, dar și un motiv bun pentru a te reîntâlni cu prieteni. Iar Alessandra Ambrosio, celebrul supermodel în vârstă de 40 de ani, a profitat din plin de ultimele zile de vară și s-a distrat alături de iubitul ei și de mai mulți prieteni. În plus, ea a fost în centrul atenției, etalându-și trupul perfect sculptat într-un costum de baie.

Alessandra Ambrosio, surprinsă la plajă în Santa Monica

Recunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat în urmă cu mulți ani, dar și pentru orele de sport pe care le face cosntant, Alessandra Ambrosio reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Iar dovadă sunt imaginile surprinse de paparazzi zilele trecute.

Alessandra Ambrosio, surprinsă la plajă în Santa Monica

În imaginile respective, Alessandra Ambrosio apare îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, de culoare verde, ce-i pune în valoare trupul sculptat. Ea a les să-și completeze ținuta cu mai multe coliere și niște cercei mici, precum și cu ochelari de soare și o șapcă albastră.

Citește și: Heidi Klum și soțul ei, o prezență de neratat la show-ul Dolce & Gabbana din Veneția. Cu ce ținute au impresionat cei doi

Mai mult de atât, la un moment dat, ea a fost surprinsă în timp ce se săruta cu iubitul ei, celebrul Richard Lee, în vârstă de 38 de ani.

Alessandra Ambrosio și iubitul ei, Richard Lee

Alessandra Ambrosio, mesaj inedit pentru iubitul ei

Alessandra Ambrosio, în vârstă de 40 de ani, are o relație cu Richard Lee de câteva luni. De curând, el și-a sărbătorit ziua de naștere, iar aceasta a ținut să-l felicite public, printr-un mesaj postat pe Instagram.

Astfel, Alesssandra a împărtășit cu cei 10 milioane de fani de pe Instagram câteva imagini sugestive în care apare alături de Richard, la rândul sau fotomodel, într-o locație din Las Vegas. Într-una dintre aceste poze, Alessandra și Richard se sărută romantic pe buze, în intimitate, ținând în mână niște băuturi.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?