Alex Rodriguez
Divertisment

Alex Rodriguez a vorbit despre relația cu Jennifer Lopez/ Getty Images

Alex Rodriguez, primele declarații despre separarea de Jennifer Lopez: ”Sunt recunoscător pentru cei cinci ani incredibili!”

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez s-au despărțit în urmă cu aproape patru luni de zile, după ce eforturile lor de a-și salva relația au eșuat. Acum, însă, fostul jucător de baseball a rupt tăcerea despre separarea de artistă și a mărturisit că ”e într-o perioadă bună”.

Alex Rodriguez, în vârstă de 46 de ani, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Jennifer Lopez în cadrul unui interviu acordat la Entertainment Tonight, dezvăluind că este recunoscător pentru ”gtimpul pe care l-au petrecut împreună”.

Au fost cinci ani incredibili atât pentru mine, cât și pentru fiicele mele. Am învățat multe în această perioadă.”, a spus Alex Rodriguez.

Citește și: Jennifer Lopez, elegantă și fermecătoare la o întâlnire cu Ben Affleck. Artista a purtat o ținută cu care nu poți da greș

”Acum avem șansa de a merge mai departe și de a spune: ”Știi ce? Suntem recunoscători pentru ultimii cinci ani, ce putem să facem pentru ca următorii să fie mai buni?” Așadar, sunt într-o perioadă bună!”, a mai spus acesta.

De asemenea, Rodriguez a mărturisit că în această perioadă se concentrează pe fiicele sale, Natasha, în vârstă de 16 ani și de Ella, 13 ani, pe care le are din căsnicia cu Cynthia Scurtis.

”Sunt recunoscător pentru ceea ce am trăit până acum și merg mai departe. Vreau să-mi văd fetele crescând.”, a mai spus el.

Citește și: Jennifer Lopez, imaginea perfecțiunii la 52 de ani. Cum a pozat cântăreața la bordul iahtului de 130 de milioane de dolari

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit în luna aprilie

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez au confirmat că s-au despărţit, la mijlocul lunii aprilie a acestui an,  la scurt timp după ce au negat existenţa unor probleme în relaţia lor de cuplu care a durat patru ani, informează Reuters, citat de Agerpres.

”Ne-am dat seama că ne simţim mai bine ca prieteni şi ne aşteptăm să rămânem prieteni şi în viitor”, au precizat într-o declaraţie comună Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, şi Alex Rodriguez, în vârstă de 45 de ani.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck: ”Lucrurile sunt serioase între ei, sunt foarte îndrăgostiți!”

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez, care au alcătuit unul dintre cele mai mediatizate cupluri de celebrităţi din Statele Unite în ultimii ani, supranumit J-Rod în presa americană, au mai spus că nu vor face dezvăluiri despre motivele aflate în spatele despărţirii lor din respect faţă de copiii pe care îi au din relaţiile lor precedente.

Jennifer Lopez s-a întors în brațele lui Ben Affleck 

La scurt timp după separarea de Alex Rodriguez, Jennifer Lopez s-a întors la Ben Affleck, cel care i-a fost logodnic în urmă cu mai bine de 17 ani. De atunci, cei doi au fost văzuți împreună în repetate rânduri și par mai fericiți ca niciodată. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Ce s-a întâmplat între ei în cei 18 ani în care au fost despărțiți

O sursă a declarat pentru revista People că cei doi îndrăgostiți se simt norocoși pentru că au primit o a doua șansă. Autoarea hitului „Cambia El Paso” și starul din „Justice League” (48 de ani) reprezintă unul pentru celălalt partenerul/partenera perfect/ă. „Vor să facă tot ce se poate pentru ca această relație să funcționeze. Sunt îndrăgostiți nebunește”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?