2020 Film Independent Spirit Awards - Arrivals
Divertisment

Photo by Phillip Faraone/Getty Images

Jennifer Lopez, imaginea perfecțiunii la 52 de ani. Cum a pozat cântăreața la bordul iahtului de 130 de milioane de dolari

Jennifer Lopez pare să traverseze cea mai frumoasă perioadă din viața ei de când s-a împăcat cu Ben Affleck. Artista, care a împlinit 52 de ani în urmă cu o săptămână, și-a surprins fanii cu imagini în care apare în ipostaze inedite.

Jennifer Lopez are 52 de ani, dar se mândrește cu un trup perfect, precum al unei tienre de 30 de ani. Iar dovadă de necontestat sunt imaginile făcute publice de curând, în care apare în costum de baie, la bordul unui iaht de lux.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Jennifer Lopez radiază de fericire de când s-a împăcat cu Ben Affleck. Artista, surprinsă în timp ce dansa pe un iaht (VIDEO)

Celebra cântăreață se bucură în continuare de vacanța petrecută alături de Ben Affleck, iar de curând a făcut publice imagini în care apare la bordul iahtului Valerie, în valoare de 130 de milioane de dolari.

În fotografiile respective, diva și-a etalat corpul perfect sculptat într-un costum de baie semnat Frankies Bikinis, pe care l-a asortat cu o pereche de ochelari supradimensionați.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck: ”Lucrurile sunt serioase între ei, sunt foarte îndrăgostiți!”

Jennifer Lopez și-a lansat un nou single

În urmă cu câteva zile, Jennifer Lopez și-a lansat un nou single, iar cu această ocazie a oferit un interviu la Apple Music 1, în care a mărturisit că „este mai fericită ca niciodată”. Jennifer trăiește o frumoasă poveste de iubire cu fostul ei logodnic din 2002, Ben Affleck.

Despre „Cambia El Paso”, starul din „Maid In Manhattan” a declarat: „Este despre schimbare, despre a face un pas înainte. Înaintez, pas cu pas. Nu contează. Dreapta. Stânga. Important e să faci un pas. Când lucrurile nu mai funcționează. Când se impune o schimbare, Cambia El Paso, asta e”, sugerând că e mulțumită de schimbarea pe care a făcut-o în viața ei după ce s-a despărțit de Alex Rodriguez.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt „îndrăgostiți nebunește” și se consideră „norocoși pentru a doua șansă”

JL0 a continuat: „După divorțul meu [de Marc Anthony] în urmă cu ceva ani, am lansat o piesă numită „Dance Again”, pe care am luat-o cumva de la Enrique Iglesias. Acesta a fost cântecul lui. Dar am simțit că este al meu. 'Trebuie să mă lași să cânt acest cântec. Te rog, simt că este piesa mea. Iti spun'.... Reprezintă fericirea pentru mine, pentru că iubesc atât de mult dansul, este cumva prima mea dragoste, e bucurie, fericire, libertate. Iar aceste cântec este similar”.

Lopez a confirmat că se află într-un loc bun în viața ei. „Sunt foarte fericită. Știu că oamenii se întreabă întotdeauna. Ce mai faci? Ce se întâmplă? Te simți bine? Da, nu am fost niciodată mai bine.”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri