Alexia Eram
Divertisment

Alexia Eram / Facebook

Alexia Eram, despre banii pe care îi încasează în fiecare lună de la revista mamei ei: „Acum știți salariul fiicei Andreei Esca”

Despre salariul Andreei Esca s-a vorbit mult de-a lungul timpului, însă Alexia Eram, fiica ei, nu se ferește să abordeze acest subiect și a dezvăluit câți bani câștigă de la revista prezentatoarei TV.

Invitată în cadrul podcastului „Drive in with Andrei Niculae”, Alexia Eram a dezvăluit că nu știe ce salariu are mama ei, însă nu s-a ferit să dezvăluie suma pe care o încasează ca angajată la revista prezentatoarei TV.

Citește și: Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și-a luat bolid de lux: "În pofida a ceea ce ar crede unii, nu mai iau bani de la părinți"

Concret, ea a mărturisit că încasează lunar 2.500 de euro pe lună de la revista mamei sale, unde se ocupă de PR și marketing.

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. (…) Eu am început să lucrez acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină. Momentan, acum nu mai fac nicio pagină, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș.a.m.d., poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping. Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator”, a mărturisit Alexia Eram, potrivit Libertatea.ro.

De asemenea, Alexia s-a arătat mândră de faptul că este creatoare de conținut, mărturisind că a fost încurajată de iubitul ei, Mario Fresh, să-și facă pagina publică.

Citește și: Fiica Andreei Esca a împlinit 23 de ani. Sărbătorita, la plajă cu iubitul, mama ei, urare emoționantă pe internet: "Alexia mea superbă"

„Eu mi-am făcut public Instagramul în anul 2016, după ce m-am combinat cu Mario, pentru că el m-a încurajat să fac asta”, a mai spus ea, recunoscând, de asemenea, că o parte din succes i se datorează și mamei ei: „Eu tot timpul i-am mulțumit și sunt recunoscătoare mamei, pentru că datorită ei am ajuns unde sunt acum într-un timp atât de scurt. Probabil dacă nu era ea, eu poate nu ajungeam aici atât de repede. Tot timpul am spus că dacă eu nu munceam și nu făceam lucruri frumoase, oamenii nu mă urmăreau. Puteam să fiu fiica oricui, că dacă nu munceam pentru ce am acum nu eram interesantă. Foarte multă lume mă asociază în continuare… că dacă mama nu era cine este eu nu făceam nimic, că nu am banii mei. Eu zilnic primesc mesaje de genul acesta. Îi mulțumesc enorm mamei și nu am cum să fiu supărată pe chestia asta”.

Alexia Eram, relație de șapte ani cu Mario Fresh

Încă din adolescență, Alexia Eram și-a găsit perechea în persoana cântărețului Mario Fresh. Cei doi au serbat recent șapte ani de relație. Tineri, frumoși și celebri, cu succes în muzică, în cazul lui Mario, și ca influencer, în cazul Alexiei, cei doi nu se gândesc încă la căsătorie, deși au o relație mai trainică decât mulți alții. Vor încă să copilărească, să descopere lumea și pe ei înșiși, după cum spunea, nu demult, fiica Andreei Esca.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: alexia eram

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri