Alexia Eram/ Foto: Facebook
Divertisment

Alexia Eram/ Foto: Facebook

Cum se mențină în formă Alexia Eram. Fiica Andreei Esca are o siluetă de invidiat: „Am rămas cu complexul că sunt grasă”

Alexia Eram este una dintre cele mai renumite influencerițe din țara noastră. Fiica Andreei Esca promovează un stil de viață sănătos și echilibrat și se distinge printr-o siluetă admirabilă, iar mulți sunt curioși să afle secretul menținerii sale în formă.

În prezent, Alexia Eram se află într-o vacanță în Dubai alături de iubitul ei, Mario Fresh. Cu toate acestea, vedeta nu renunța la antrenamentele în sala de fitness și acordă o atenție deosebită aspectului său fizic.Cu toate acestea, tânăra de 23 de ani recunoaște că a rămas cu un complex legat de greutatea ei, după ce colegele de clasă i-au spus că este grasă.

Citește și: Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și-a luat bolid de lux: "În pofida a ceea ce ar crede unii, nu mai iau bani de la părinți"

„Eu nu eram grasă. Eram un copil normal. După aceea am rămas cu complexul acesta că sunt grasă, cu picioarele grase”, povestea în podcastul „SEENcer', găzduit de Laura Giurcanu.

Alexia Eram/ Foto: Facebook
Alexia Eram/ Foto: Facebook

Alexia Eram acordă o atenție deosebită alimentației și se antrenează regulat. Face de mulți ani Pilates și împărtășește sesiunile sale de antrenament pe platformele online. Această formă de exercițiu contribuie la tonifierea corpului și menținerea siluetei, fiind de asemenea benefică pentru recuperarea fizică. În plus, Alexia primește îndrumări de la un antrenor personal pentru a-și maximiza rezultatele.

Citește și: Fiica Andreei Esca a împlinit 23 de ani. Sărbătorita, la plajă cu iubitul, mama ei, urare emoționantă pe internet: "Alexia mea superbă"

Alexia Eram recurge și la diverse proceduri de remodelare corporală, iar una dintre ele este roller shaping-ul, care presupune un masaj cu bambus sub luminile infraroșii. De asemenea, Alexia utilizează o bandă antigravitațională, care este încălzită cu ajutorul ozonului și a luminilor infraroșii.

„Încerc în cursul săptămânii să mănânc cât de corect se poate, și în weekend mai lejer… Fac sport, mănânc echilibrat și sănătos măcar în timpul săptămânii. Și masaje!”, declara Alexia Eram în vara anului trecut.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?