2012 BAFTA Los Angeles Britannia Awards Presented By BBC AMERICA - Red Carpet
Divertisment

Alice Evans și Ioan Gruffudd/Getty Images

Alice Evans a aflat din presă că soțul ei, bărbatul pe care l-a iubit 20 de ani, a depus actele de divorț: ”Încă nu am răspunsuri!”

Alice Evans, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în producția ”102 Dalmațieni”, a aflat din presă că Ioan Gruffudd, omul alături de care a trăit o poveste de iubire de mai bine de 20 de ani, între care 13 de mariaj, a depus actele de divorț.

Alice Evans trece prin momente dificile de la începutul anului, de când soțul ei a anunțat-o că pleacă de acasă. Acum, însă, ea a mai primit o lovitură, și anume a aflat că soțul ei a depus actele de divorț din presă.

Mai exact, în urmă cu câteva ore, ea a făcut publică o captură a unui material publicat în Daily Mail, în care se vorbește despre faptul că actorul a depus actele de divorț.

Citește și: Alice Evans, noi mărturisiri sfâșietoare după ce a fost părăsită de soț după 20 de ani: ”Încă îl iubesc. Nu știu ce s-a întâmplat!”

”Oh, ok. Îți mulțumesc că m-ai informat. Cred?”, a scris ea în dreptul imaginii, iar fanii au lăsat numeroase comentarii.

”Ce modalitate urâtă să afli asta. Îmi pare rău.”, ”Nu te cunosc, dar cred că e cumplit prin ce treci. Te susțin”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

”Cum poate să fie atât de crud?”, a întrebat un fan, în timp ce Alice a răspuns: ”Îți mulțumesc. Încă nu am răspunsuri. Dar aș fi vrut să le am.”

În urmă cu mai bine de o lună, Alice Evans a mărturisit public că Ioan Gruffudd a părăsit-o pur și simplu, iar singura explicație a fost că ”nu o mai iubește”.

Citește și: S-a aflat de ce a părăsit-o Ioan Guffudd pe Alice Evans, după 20 de ani de relație: ”S-ar fi apropiat de o altă femeie!”

Vești proaste. Soțul meu iubit/ sufletul mereu pereche de 20 de ani, Ioan Gruffudd, a anunțat că își va părăsi familia începând de săptămâna viitoare. Eu și fiicele noastre suntem foarte confuze și triste. Nu ne-a dat niciun alt motiv, ci ne-a spus că ”nu mă mai iubește pe mine”. Îmi pare atât de rău.”, a scris Alice pe Twitter.

Actorul Ioan Gruffudd, în vârstă de 47 de ani, a devenit cunoscut după rolul lui Harold Lowe din Titanic, în 1997. De-a lungul timpului, el a mai jucat în ”King Arthur”, ”Fantastic 4”, ”Amazing Grace”.

Ioan Gruffudd și Alice Evans s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului ”102 Dalmațieni”, iar de atunci au rămas împreună timp de 20 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 2007 și au două fiice.

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri