alice tudor
Divertisment

De sambata, 8 iunie, dupa-amiezile de weekend vor suna seducator la Digi FM, cu ajutorul lui Alice Tudor.

Alice Tudor e noua voce de weekend de la Digi FM

De sambata, 8 iunie, dupa-amiezile de weekend vor suna seducator la Digi FM, cu ajutorul lui Alice Tudor.

"In fiecare weekend, sambata si duminica dupa-amiaza, mi-am facut program de vara pe frecventele Digi FM. Siii, sa nu credeti ca vin nepregatita. Aduc cu mine multa muzica buna, stiri exclusive, informatii utile si, in general, o stare de bine, ca sa ne mearga tuturor excelent", spune ea.

Cunoscuta publicului pentru vocea sa speciala si pentru cei mai albastri ochi din FM-ul romanesc, Alice povesteste ca s-a indragostit de radio pe cand avea doar 10 ani.

"Am descoperit FM-ul pe un casetofon nou-nout de care nimeni din casa mai ca nu se atingea. La 15 ani am intrat pentru prima oara intr-un studio radio si am simtit atunci ca asta este cel mai mare vis al meu, sa deschid microfonul in fiecare zi si sa dau play pieselor preferate, sa am libertatea sa le aleg si sa ma bucur ca pot impartasi acesta emotie cu ascultatorii. In 2007 m-am mutat in Bucuresti", explica ea.

Alice Tudor este un mare fan al lui Bon Jovi si al lui Robbie Williams care va veni si el, in vara, pentru a doua oara, in Romania: „Doua concerte care m-au tinut cu sufletul la gura in Piata Constitutiei au fost de departe cele cu preferatii mei: Bon Jovi si Robbie Williams”.

Ascultatorii Digi FM se vor intalni cu DJ-ita in fiecare sambata, de la 18.00 la 21.00 si in fiecare duminica, de la 17.00 la 21.00.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri