EXCLUSIVE: Newly Single Alicia Silverstone puts on a brave face as she and her son Bear spend some time at a farmer's market in Los Angeles
Divertisment

Alicia Silverstone stârnește noi controverse: își hrănește fiul de 9 ani pe o dieta bazată pe plante. "Nu i-am dat niciodată antibiotic

Alicia Silverstone face ce face și iar intră în gura presei prin declarațiile sale controversate. Acum vedeta stârnește noi polemici susținând fiul său de 9 ani este "un exemplu de sănătate" și asta se datorează în mare parte dietei bazate exclusiv pe plante pe care acesta o ține.

În ultimii ani, Alicia Silverstone a ajuns în atenția presei mai mult prin declarațiile ei controversate, decât prin proiectele cinematografice din care a făcut parte. A sârnit o mulțime de reacții din partea fanilor, nu tocmai pozitive, când a spus că face baie în cadă împreună cu fiul ei de nouă ani. În 2012, pe același băiețel a declarat că îl hrănește cu mâncare pe care o mestecă ea mai întâi. Acum, în timpul pandemiei de coronavirus, vedeta militează pentru o dietă vegană… pe care o țin chiar și cățeii ei.

VEZI SI: Medicii veterinari, avertisment dur după ce Lewis Hamilton a lăudat meniul vegan al câinelui sau: Ar putea fi extrem de periculos

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Într-un interviu acordat revistei ET, actrița în vârstă de 44 ani, răspunde criticilor spunând că fiul ei, Bear Blue, este "un exemplu de sănătate", întrucât nu a „avut niciodată nevoie” de „intervenție medicală” în toți cei nouă ani de viață.

"Acesta este un copil care are o alimentație bazată pe plante. Nu avut nevoie niciodată de antibiotice în nouă ani și nu a avut nevoie niciodată de niciun fel de intervenție medicală ..."

5 semnale pe care ți le dă corpul când duce lipsă de minerale esențiale. Simptomele de care trebuie să ții cont

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu toate acestea, Alicia a ținut să precizeze că nu ar refuza să îi administreze antibiotice în caz de nevoie, ci doar că momentan nu are nevoie de ele.

În continuarea interviului, Alicia Silverstone explică că își dorește ca oamenii să înțeleagă că fiul ei este un exemplu excelent al beneficiilor unei alimentații „pe bază de plante” și că nu este o dietă lipsită de nutrienți esențiali.

„Bear este atât de sănătos. Vreau doar să împărtășesc asta lumii, ca oamenii să poată vedea că un bebeluș crescut cu o alimentație pe bază de plante este cu adevărat sănătos ... nu doar bine. Se pot descurca mai bine , a explicat actrița în cadrul interviului.

Top 15 cele mai populare diete de slăbit în 2020. Care funcționează, potrivit experților

Aceasta a dat naștere unicului său copil în mai, 2011 , alaturi de fostul soț și muzician Christopher Jarecki, în vârstă de 44 de ani, alegând să-l crească, încă de când era un bebeluș, pe o dietă bazată pe plante.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri