Divertisment

Nunta Regala

"Am auzit că mi-ai demontat casa!" Cum au reușit Kate Middleton și prințul William să o supere pe regina Elisabeta a II-a

Nunta Prințului William și a lui Kate Middleton a avut loc pe 29 aprilie 2011, iar evenimentul a fost unul cu adevărat fastuos, fiecare detaliu fiind pus la punct cu mare atenție, inclusiv uimitorul lor tort. Însă, se pare  aceștia au întâmpinat și câteva probleme din cauza dimensiunii tortului, despre care regina Elisabeta a avut ceva de comentat.

Citeşte şi: Prințul William, revoltat de comportamentul lui Harry după ce s-a mutat în SUA: ”Succesul de la Hollywood i s-a urcat la cap!”

În noul documentar"The Day Will și Kate Got Married", brutarul Fiona Cairns și-a amintit unele dintre dificultățile legate de introducerea tortului de nuntă al cuplului regal în casa reginei Elisabeta, Palatul Buckingham.

Tortul Regal

Pentru a aduce tortul cu fructe cu opt niveluri, cu o înălțime de trei metri în locul recepției, echipa brutarului a trebuit să scoată o ușă la Palat. În timp ce Fiona și echipa puneau la punct ultimele detalii de pe tort, regina Elisabeta le-a făcut o vizită și a făcut un comentariu neașteptat și incomod.

Citeşte şi: Meghan Markle, adevărul despre relația cu tatăl ei: ”M-a mințit. E greu să trec peste asta!”

„ Am auzit că mi-ai demontat casa ”, își amintește Fiona în documentar. „Și i-am răspuns:„ Ei bine, a trebuit să coborâm o ușă din camera de dedesubt pentru ca troleul să treacă cu tortul. Dar totul a fost pus înapoi, așa că, în cele din urmă, a fost bine.” , a continuat Fiona.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri