A24/DIRECTV's "The Adderall Diaires" Premiere - Arrivals
Divertisment

Amber Heard, amenințată de fanii lui Johnny Depp după ce a fost obligat să renunțe la rolul din ”Fantastic Beasts”: ”O să plătești!”

Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, a fost ținta unor amenințări după ce actorul a fost obligat să renunțe la rolul pe care îl interpreta în seria ”Fantastic Beasts”, la câteva săptămâni după ce a pierdut un proces pentru calomnie.

Fanii actorului în vârstă de 57 de ani n-au putut să accepte cu ușurință decizia magistraților de a-l găsi vinovat într-un proces în care starul de la Hollywood contesta un titlu de tabloid în care era acuzat că acesta și-a bătut fosta soție. Astfel, aceștia au luat cu asalt conturile sociale ale lui Amber Heard, căreia i-au lăsat numeroase comentarii.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Johnny Depp a pierdut procesul cu soția sa și tabloidul The Sun. Ce a dezvăluit Amber Heard în fața judecătorilor

”Amber Heard, sper să arzi în Iad. Johnny e un bărbat minunat, care merită mai mult. O să plătești pentru asta.”, i-a transmis un fan.

Un alt fan a reacționat, de asemenea, dur și i-a transmis că îi dorește moartea: ”Sper ca Amber să fie lovită de un autobuz și să moară. ”, a mai scris cineva, iar șirul atacurilor nu s-a oprit aici.

Mai exact, un fan revoltat de decizia magistraților a vorbit a amintit-o pe mama acesteia, care s-a stins din viață la începutul acestui an: ”Dacă mama ta ar vedea ce ai făcut, ar fi bucuroasă să moară.”

Aceste comentarii vin la scurt timp după ce actorul a mărturisit că Warner Bros, casa de producție a seriei ”Fantastic Beasts”, i-a cerut să-și dea demisia, după ce magistrații au considerat că titlul de tabloid în care era acuzat că și-a bătut fosta soție era real. Mai exact, în urmă cu câteva săptămâni, un judecător de la Curtea Supremă din Londra a decis că acuzaţiile publicate în cotidian erau „substanţial adevărate”. Tabloidul criticase totodată distribuirea lui Johnny Depp în franciza cinematografică „Fantastic Beasts”, scrie Agerpres.

Citește și: Amber Heard, apariție controversată după procesul fostului soț, Johnny Depp. Ținuta purtată a fost aspru criticată

Ce acuzații i-a adus Amber Heard lui Johnny Depp

Amber Heard a dezvăluit în instanţă că Johnny Depp se transforma într-un alter ego gelos, căruia îi spunea „monstrul”, după ce consuma droguri şi alcool. Ea a detaliat 14 incidente extrem de violente în timpul cărora, potrivit afirmaţiilor sale, Johnny Depp a sugrumat-o, a lovit-o cu pumnul, a lovit-o cu palma, a lovit-o cu capul şi a strangulat-o.

De cealaltă parte, Johnny Depp a declarat în instanţă că nu a fost niciodată violent faţă de fosta lui soţie, că aceasta a minţit public şi că ea l-a agresat fizic în numeroase ocazii. Starul american a dezvăluit şi că şi-a pierdut vârful unui deget după ce Amber Heard l-a lovit cu o sticlă de votcă în timpul unei dispute violente în Australia.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri