2015 Toronto International Film Festival - "Black Mass" Premiere - Arrivals
Divertisment

Johnny Depp a pierdut procesul cu soția sa și tabloidul The Sun. Ce a dezvăluit Amber Heard în fața judecătorilor

Johnny Depp a pierdut procesul intentat tabloidului The Sun, iar judecătorii de la Înalta Curte din Londra au stabilit că acesta și-a bătut soția, în urma unor probe concludente. Echipa de avocați a lui Amber Heard a dat o declarație după aflarea veștii, spunând că nu este deloc surprinsă de verdict. Judecătorii au analizat probele și au ajuns la concluzia Johnny Depp a bătut-o pe Amber Heard de 12 ori în timpul relației lor.

Johnny Depp a dat în judecata tabloidul britanic The Sun după ce în 2018 a publicat un articol în care o critica pe autoarea Harry Potter, JK Rowling, pentru bucuria de a-l avea pe “bătăușul de soții” în noul Fantastic Beasts. “Cum poate JK Rowling să fie << cu adevărat fericită>> că “bătăușul de soții” Johnny Depp este în noul Fantastic Beasts?” - a scris atunci The Sun. Depp a susținut că acest articol l-a costat rolul Jack Sparrow din Pirații din Caraibe, pe care l-a pierdut din cauza acuzațiilor.

Amber Heard a venit cu probe împotriva lui Depp, demonstrând că acesta bea și se droga mereu, având un stil de viață extrem de costisitor.

Johnny Depp a pierdut în ultimii ani 650 de milioane de dolari, iar acum e dator statului cu 100 de milioane. Aparent numai vinul îl costa 30.000 de dolari pe lună.

'Black Mass' Premiere - 72nd Venice Film Festival
VENICE, ITALY - SEPTEMBER 04: Johnny Depp and Amber Heard attend a premiere for 'Black Mass' during the 72nd Venice Film Festival at on September 4, 2015 in Venice, Italy. (Photo by Ian Gavan/Getty Images)

Ce acuzații i-a adus Johnny Depp lui Amber Heard

Johnny Depp s-a plâns judecătorilor că Amber Heards și-a făcut nevoile în patul conjugal și că ar fi avut o aventură cu Elon Musk. Heard a negat acuzațiile.

Amber Heard și Johnny Depp s-au cunoscut în 2009, pe platourile de filmare ale The Rum Diary, s-au căsătorit în 2015, iar un an mai târziu au divorțat.
După ce a negat că și-ar fi lovit soția, actorul a mai spus că Amber „este o sociopată narcisistă și calculată” care s-a căsătorit cu el doar pentru a avansa în carieră.

Apărarea actorului a citat o serie de incidente când aceasta l-a atacat, de-a lungul căsniciei lor, inclusiv momentul când Amber a aruncat cu o sticlă de votcă în el, tăindu-i un deget, în Australia, în 2015.

Depp a mai povestit apoi despre un incident când „în mod repetat” aceasta l-a lovit cu pumnii în față, într-un avion privat în 2014.
De partea cealaltă, avocații actriței spun că Depp că este un abuzator domestic care a atacat-o de nenumărate ori când era beat ori sub influența drogurilor.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri