andra day
Divertisment

Andra Day, Brad Pitt, Foto: Profimedia

Andra Day dezvăluie care este adevărul cu privire la relația dintre ea și Brad Pitt: "Este minunat, super talentat"

După ce au circulat mai multe zvonuri legate de o posibilă relație între Brad Pitt și Andra Day, artista a decis, în sfârșit, dezvăluie care este adevărul.

Artista, în vârstă de 36 de ani, spune că acele zvonuri plictisitoare despre întâlnirile cu Brad Pitt nu sunt altceva decât o ficțiune făurită la Hollywood. Aflată la premiile BET din acest an, Day a negat pentru „Entertainment Tonight” zvonurile cum ea și Pitt ar fi făcut schimb de numere de telefon la Gala Oscarurilor de anul acesta, spunând că „nu l-a cunoscut niciodată” pe actorul în vârstă de 57 de ani.

Citește și: Soția lui Ronan Keating, aproape de paralizie. Storm a trecut printr-o operație de urgență și are nevoie de un an pentru a se reface

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

„Nu ne întâlnim. Nici măcar nu ne cunoaștem". Ea a adăugat că povestea relației dintre ei a apărut din senin. Cea care a alertat-o pentru prima data cu privirile la zvonurile lansate în presă a fost chiar sora ei, după ce a văzut raportul relatat de UK Mirror, conform căruia solista și Brad ar fi făcut schimb de numere de telefon.

Sora mea m-a căutat și m-a întrebat: L-ai cunoscut pe Brad Pitt? I-am răspuns:„ Cred că da. Cred că ne-am întâlnit. ”

În ciuda zvonurilor, Day a recunoscut este o fană al actorului premiat cu un Oscar: „Este grozav. Super talentat, minunat.”

Citeșe și: Cum se menține în formă Catherine Zeta-Jones la 51 de ani. Actrița dezvăluie în ce constau mesele ei dintr-o zi

Brad Pitt a prezentat premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar la Oscarurile din 2021, după ce a câștigat un premiu al Academiei, cu un an în urmă, pentru rolul său din „Once Upon a Time ... În Hollywood”. Andra Day a fost nominalizată la gala din acest an pentru cea mai bună actriță într-un rol principal pentru „Statele Unite vs. Billie Holiday”, dar a pierdut în fața actriței din „Nomadland”, Frances McDormand.

 

Etichete: brad pitt , andra day

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri