BALAN 1saddds
Divertisment

Andreea Bălan a revenit acasă după 6 zile de intrenare în spital: “Sunt sub tratament și observație”

La cum se mișcă și cum arată Andreea Bălan după o săptămână de stat în spital și dureri groaznice abdominale, nici nu ai bănui că a trecut prin așa ceva. Cântăreața arată spectaculos și se mișcă excelent în cele mai noi imagini postate pe Instagram.

După cum era de așteptat, Andreea le-a dus dorul fetițelor sale, iar acum recuperează timpul pe care l-a pierdut cu internarea. Artista a postat câteva filmulețe de acasă, în care se joacă și dansează alături de micuțe.

Fanii au fost de-a dreptul uimiți să o vadă pe Andreea în această ipostază, după aproape o săptămână de internare. Aceștia i-au recomandat “să se menajeze” și să aibă grijă de sănătatea sa.

“De ce nu te menajezi puțin? E vorba de sănătatea ta, frumoaso”, i-a scris o fană.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

“Asta că ai ieșit din spital! Îmi dau seama că ai stat ca pe ace”, i-a comentat Andreea Bănică.

Andreea Bălan a ajuns săptămână trecută la Urgențe cu dureri abdominale groaznice, fiind la un pas să fie operată.  "M-am interntat luni seara cu dureri abdominale foarte mari. Doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțîn timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație”, a spus Andreea Bălan pe Instagram.

 

SURSA FOTO: INSTAGRAM

VEZI SI:  Lili Sandu și-a botezat băiețelul! Cum arată rochia spectaculoasă purtată de mămică la eveniment

Etichete: fetite , spital , andreea balan

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri