andreea marin si adrian brancoveanu (1)
Divertisment

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu / Foto: Facebook

Andreea Marin, declarație în versuri de ziua iubitului: "La mulți ani, ecoul meu". E topită după diplomatul pe care-l iubește de 6 ani

De mai bine de șase ani, Andreea Marin (48 de ani) trăiește o poveste de dragoste pe care o ține departe de ochii curioșilor. După trei căsnicii eșuate, fosta prezentatoare tv nu se mai grăbește să ajungă la altar, însă omul care i-a adus liniștea o echilibrează și îi oferă tot confortul emoțional de care are nevoie. Cu ocazia zilei de naștere a lui Adrian Brâncoveanu, iubitul ei, Andreea Marin a transmis un mesaj emoționant și a postat mai multe imagini de cuplu.

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Ce nu mănâncă deloc: “Mă feresc de ele ca de ciumă”

Diplomatul Adrian Brâncoveanu, și el o persoană discretă, preferă să nu iasă în față, iar dățile în care-și însoțește iubita la evenimente sau apare în pozele puse de ea pe rețelele sociale sunt rare. Cu toate acestea, cu ocazia zilei lui de naștere, cea supranumită Zâna Surprizelor "a încălcat" tradiția și a deschis o portiță spre viața ei privată.

andreea marin si adrian brancoveanu (3)
Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu / Foto: Facebook

Citește și: Andreea Marin iubește de șase ani, dar nu se grăbește să se mărite din nou: “Nu e o treabă care să țină neapărat oamenii legați”

"Anii trec, zboară ca vântul/ Printre ramuri și-ți șoptesc:/ “Nu ești singur, un alt suflet/ Ți-e alături.” Te iubesc! La multi ani, ecoul meu!" - a scris Andreea în dreptul instantaneelor care au făcut deliciul admiratorilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În rubrica de comentarii, fanii au ținut să transmită urări de bine pentru sărbătoritul care a împlinit 38 de ani, dar și felicitări pentru cuplu. "Să fiți fericiți și binecuvântați. Mă bucur mult pentru tine, Andreea. Meriți să fii prețuită. Știu că tu, la rândul tău, știi să prețuieștă, să respecți. Binecuvântare peste voi"; "Mă bucur că v-ați găsit liniștea și fericirea"; "Ma bucur că ați găsit un bărbat care vă oferă ce vă doriți! Și chiar, după ochi și privire, pare un om sincer și blând"; "Vă completați frumos"; "Doamne, mă bucur că sunteți fericiți!"; "Andreea, acesta este singurul bărbat cu care te potrivești! Vă stă foarte bine împreună! Să fiți fericiți până la adânci bătrâneți".

Citește și: Andreea Marin, în costum de baie decoltat, pe o ambarcațiune în Portofino. Fanii au fost cuceriți să o vadă așa: “Arăți superb!”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri